Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Evolúció - 210 éve született CHARLES DARWIN

-25%
ÚJ
Evolúció - 210 éve született CHARLES DARWIN
 • Evolúció - 210 éve született CHARLES DARWIN
 • Evolúció - 210 éve született CHARLES DARWIN
2 990 Ft
Akció: 2 243 Ft
Kezdete: 2019.02.10   A készlet erejéig!

Miért járunk két lábon? Hogyan lett ormánya az elefántnak? Lehet- e klónozni a dinoszauruszkat? Miért nevetünk a vicceken? Járd végig egy zseniális tudós izgalmas útját a gyanútól a felismerésen át a bizonyosságig! Ismerd meg mit gondoltak a világ keletkezéséről Darwin előtt, és fedezd fel azt a csodálatos világot, amelyben az ember gondolkodó lénnyé válhatott! Charles Darwin evolúcióelmélete megváltoztatta az emberek világképét, és rámutatott arra, hogy bolygónk minden élőlénye egy nagy családot alkot.

2019. február 12-én 210 éve született CHARLES DARWIN angol természettudós. Amint mindenki tudja, ő volt az evolúciós elmélet kidolgozója, a fajok szakadatlan fejlődésének felismerője, azt azonban talán kevesebben tudják, hogy ő maga éppen ellenkezőleg, a változatlanság mintaképének számított. Percre beosztott napirend szerint élt, amikor például gyerekei délután meghallották apjuk lépteit a lépcsőn lejövet, tudták: másfél perc múlva lesz négy óra. Ha a legkisebb eltérés adódott napirendjében, a szó szoros értelemben rosszul lett, szédült és hányt, akik csak így ismerték, talán el sem hitték, hogy fiatalon ötéves világkörüli hajóutat tett. Hazatérése után azonban felhagyott minden kalanddal, szakított minden szenvedéllyel, egyetlen kivételt tett, természetesen a szerelemmel. Érdekes módon ő, aki tökéletesen tisztában volt az öröklődés törvényeivel - és veszélyeivel -, saját unokatestvérét vette feleségül, ezért aztán évekig leste szorongva, hogy gyermekei egészségesen születnek-e, nem lesznek-e fogyatékosok a rokonházasság következtében. S mivel tíz gyermeke született, jószerivel egész későbbi életében olyan dolog miatt rettegett, amelyet akkoriban talán ő ismert a legjobban. (Kalendárium Press)

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Robert Winston
  Evolúció

  Darwintól a DNS-ig
  Kiadó: HVG Könyvek
  Kiadás éve: 2012
  Oldalszám: 96
  ISBN: 9789633040959

 • Cikkszám
  441813
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés