Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


És te hogy vagy - 55 éves JAKUPCSEK GABRIELLA

-25%
ÚJ
És te hogy vagy - 55 éves JAKUPCSEK GABRIELLA
 • És te hogy vagy - 55 éves JAKUPCSEK GABRIELLA
 • És te hogy vagy - 55 éves JAKUPCSEK GABRIELLA
3 990 Ft
Akció: 2 993 Ft
Kezdete: 2018.01.16   A készlet erejéig!

Jakupcsek Gabriella a Megúszhatatlan után ismét közös gondolkodásra hívja az olvasót!
Az ismert műsorvezető szokásához híven kérdez, egyre csak kérdez.Lehetünk fiatalok, idősebbek, gyerekes szülők, vagy gyerektelenek,élhetünk párkapcsolatban, vagy szingliként, ő számba veszi a lehetséges élethelyzeteket.Olyasfajta kérdésekre keresi a választ,hogyan neveljünk boldog gyereket, hogyanboldoguljunka magánéletben, a munkahelyen, melyek a párkeresés és a párkapcsolat buktatói, vagy hogyan élhetünk túl egy válást.Azon gondolkodik, mik a lehetőségeink, ha boldogtalan kapcsolatban élünk,vagy épp egy szerelmi háromszögben jutunkszerephez. Honnan merítsünk erőt, hogy ki tudjunk szállni, és tovább tudjunk lépni. Emelt fővel.

Hajlamosak vagyunk túl sokat foglalkozni másokkal, mások életével, vagy éppen véleményével, eltűrjük, hogy megmondják, mit gondoljunk, s közben megfeledkezünk arról, mivel tartozunk saját magunknak. Szeretjük a másik embert önmagunk tükrében nézni és látni, és sokszor felszínesen ítélkezünk. Pedig annyifélék vagyunk.És te hogy vagy?- kérdezi Jakupcsek Gabriella,megindítva egy lehetséges őszinte beszélgetést, elsősorban önmagunkkal.

2018. január 18-án 55 éves JAKUPCSEK GABRIELLA műsorvezetőnő. "Kommunikátor vagyok" - mondotta egy interjújában, bővebben kifejtve olyan ember, aki beszélő narrátora az életnek. Mi egyszerűen csak műsorvezetőnek hittük, abban viszont tényleg a legjobbak egyike, kétszer is megválasztották az év rádiós műsorvezetőjének. De a tévéből is jól ismerhetjük, korábbi műsorai közül említést érdemel a Reggeli, a Tízórai, a Vitriol, a Multimilliomos és a Férfisztriptíz, aztán a nevét viselő beszélgetős műsor háziasszonya volt, majd pedig TV2 reggeli Mokka című műsorát vezette. A média különben a harmadik hivatása, eredetileg művészettörténésznek készült, majd színész akart lenni - de Major Tamás ajánlatára hamar felhagyott ambícióival -, s végül a médiában kötött ki. De azért a színészetnek is sokat köszönhet - talán a legtöbbet -, hiszen éppen abban a filmben statisztált, amelyben Máté Gábor játszotta a főszerepet, s az ismeretségből nem csak házasság született, de két gyerek is. S bár a házasság már múltté, gyerekeiről ma is szívesen beszél, nagyon büszke rájuk. A művészettörténeti ismereteknek viszont az utóbbi években sajnos nem sok hasznát veszi, legalábbis a közvetlen munkája során, mert azért műveltsége meglátszik műsorain. Az is jellemző, hogy kedvenc olvasmánya Marcus Aurelius és Seneca, s nagyon kedveli az impresszionista festőket, valamint Mozart és Beethoven zenéjét. S ha már kedvenceinél tartunk; legjobban a spagettit szereti, nem csoda, hogy legjobban Olaszországban érzi magát, bár kedvenc városa viszont Párizs. Az utóbbi években két nagysikerű könyvet is írt, az egyik a Megúszhatatlan, a másik a pár hete megjelent És te hogy vagy? (Kalendárium Press)

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Jakupcsek Gabriella
  És te hogy vagy?
  Kiadó: Jaffa
  Kiadás éve: 2017
  Oldalszám: 320
  ISBN: 9789634750031

 • Cikkszám
  573468
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés