Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás
Házhozszállítás Foxposttal házhoz vagy automatába.
Termék részletek


Erkölcsi iránytű

-30%
ÚJ
Erkölcsi iránytű
2 990 Ft
Akció: 2 090 Ft
Kezdete: 2022.03.24   A készlet erejéig!

Danielle Steel új regénye egy bentlakásos elit magániskolában játszódik, ahol egy tragédiába torkolló éjszaka után sokak élete örökre megváltozik.

A százhúsz éves Saint Ambrose mindmáig főleg az előkelő családok fiúgyermekeit készítette fel egyetemi tanulmányaikra, az új tanévtől kezdődően azonban már lány tanulókat is kész befogadni. A campuson lakó diákok legtöbbje a világ szinte összes kiváltságát élvezheti, mégis sokan közülük lelkileg sérültek, családi gondokkal küzdenek, magányosak. Ilyen feszült légkörben pedig a legkisebb szikra is könnyen tomboló tűzvészt okozhat.

Az iskolai halloween-parti másnapján egy diáklány súlyos sérülésekkel és veszélyes mennyiségű alkohollal a vérében kórházba kerül. Csak az a maroknyi diák, aki ott volt, amikor megtámadták, tudja, mi történt, ők azonban szorosan összezárnak. Ám a Saint Ambrose-ban senki sem menekülhet el a következmények elől. Tantestület és média, szülők és diákok a rendőrséggel karöltve próbálják kideríteni az igazságot.

A dráma kibontakozása közben az érintettek válaszúthoz érkeznek. El kell dönteniük – a saját erkölcsi iránytűjükre hagyatkozva –, hogy az igazságot vagy a hazugságot, a könnyű vagy a helyes utat választják.

 • Danielle Steel
  Erkölcsi iránytű
  Kiadó: Maecenas
  Kiadás helye: Budapest
  Kiadás éve: 2022
  Oldalszám: 320
  Kötés: Puhatáblás
  ISBN: 9789632034331

 • Cikkszám
  397110
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés