Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Életem szerelme - 80 éves TINA TURNER

-25%
ÚJ
Életem szerelme - 80 éves TINA TURNER
 • Életem szerelme - 80 éves TINA TURNER
 • Életem szerelme - 80 éves TINA TURNER
 • Életem szerelme - 80 éves TINA TURNER
 • Életem szerelme - 80 éves TINA TURNER
4 500 Ft
Akció: 3 375 Ft
Kezdete: 2019.11.25   A készlet erejéig!

TINA TURNER a rock and roll koronázatlan királynője, élő legenda. Ebben a megdöbbentően őszinte és szívmelengető önéletrajzban egyedülálló karrierjéről és magánéletéről egyaránt beszámol.

Minden titkot megismerhetünk a Tennessee állambeli Nutbushban töltött gyerekkorától kezdve az Ike Turner mellett elért hírnéven át az 1980-as évekbeli, egyedülálló szólókarrierjéig, és még tovább: Tina őszintén ír a megpróbáltatásairól, a győzelmeiről és az anyaságról. Elmeséli, hogyan dolgozott együtt a zenei élet olyan kiválóságaival, mint Mick Jagger, Keith Richards, David Bowie és Beyoncé. És természetesen ír arról a váratlan találkozásról is, amikor 1986-ban megismerte élete szerelmét, akihez végül huszonhét évvel később ment hozzá. Ahogy Tina mondja: "Van, hogy akkor ismerjük csak meg az igazi boldogságot, amikor már képesek vagyunk értékelni is." Az utóbbi években Tinát egy sor egészségügyi probléma és családi tragédia sújtotta, melyek hatására most visszatekint a múltra: láthatjuk, hogyan sikerült átvészelnie méltósággal és céltudatossággal a legsötétebb időszakokat is.

Az Életem szerelme egy olyan nő erőteljes és inspiráló története, aki minden akadállyal szembe mert nézni, ami az útjába került. Ez az életrajz - amely magán viseli Tina összetéveszthetetlen stílusát (egyszerre vad, energikus, érzelmes és spirituális) - épp olyan elbűvölő és magával ragadó, mint a legnagyobb slágerei.

 

2019. november 26-án 80 éves TINA TURNER amerikai énekesnő. Rögtön az elején valljuk be, egyáltalán nem biztos, hogy a díva nyolcvanéves, Tina pontos születési dátumát ugyanis jobban őrzik, mint az atomtitkot. Azt viszont nem volt nehéz kideríteni, hogy az apja fekete baptista lelkész, anyja pedig irokéz indián volt, az pedig teljesen közismert, hogy ő az utóbbi évtizedek legnagyobb rocksztárja. Már a hatvanas években sikerrel koncertezett akkori férjével, Ike Turnerrel, s már akkor olyan híres dalok jelezték képességeit, mint a River Deep Mountain High és a Creedence Clearwater Revival sikerszáma, a Proud Mary. Házassága azonban megromlott - a 2007-ben meghalt Ike sokszor meg is verte -, így azután Tina a hetvenes évek közepén szólókarriert kezdett. Azóta elért sikereit, világslágereit felsorolni is lehetetlen, nyolc Grammy-díjat kapott, beválasztották a rock halhatatlanjai közé, de a legnagyobb szenzáció az, hogy már életében filmet készítettek róla. Élete különben kész rejtély, leginkább irigyelt fiatalságának titkát kutatják, egyszer meg is kérdezték tőle, és ő meg is válaszolta; nem a fitnesz, nem a diéta, nem a korai lefekvés... hanem a szex! Nem véletlenül választotta egyik nagylemeze címéül, hogy Wildest Dreams, elvégre egy nagymamának is lehetnek vad vágyai, kivált, ha olyan pazarul néz ki mint ő. (Kalendárium Press)

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Tina Turner
  Életem szerelme
  Kiadó: Kossuth
  Kiadás éve: 2019
  Oldalszám: 285
  ISBN: 9789630994583

 • Cikkszám
  580132
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés