Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Élet az élet után - 55 éves R. KÁRPÁTI PÉTER

-25%
ÚJ
Élet az élet után - 55 éves R. KÁRPÁTI PÉTER
 • Élet az élet után - 55 éves R. KÁRPÁTI PÉTER
 • Élet az élet után - 55 éves R. KÁRPÁTI PÉTER
2 990 Ft
Akció: 2 243 Ft
Kezdete: 2021.07.07   A készlet erejéig!

Beszélgetés hazai szakértőkkel, ismert személyiségekkel és átélőkkel – pro és kontra.

A halállal kapcsolatban nem csupán az életből való távozás tudata nehéz, de legalább annyira fájó a szeretetkapcsolatok visszavonhatatlan szétszakadása. De elgondolkoztunk-e valaha azon, hogy eltávozott szerettünk lelke, lénye tovább él-e, és ha igen, vajon mi történik vele?

A kötetben megszólalnak:
dr. Bárdos György neurobiológus professzor – Benkő László zenész – dr. Garamvölgyi László igazgató, Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács – Jókai Anna író – dr. Keller Éva igazgató, Igazságügyi Orvostani Intézet – Molnár Piroska színművész – dr. Papp Lajos szívsebész – Paulinyi Tamás író, PSZI-kutató – Réz András esztéta – dr. Székely László szívsebész – dr. Szűcs Ferenc teológus professzor – Vágó István, a Szkeptikus Társaság volt elnöke – dr. Vekerdy Tamás pszichológus… és az átélők.

2018. május 9-én 55 éves R. KÁRPÁTI PÉTER színész, egykoron a Barátok közt című filmsorozatban a már régen meghalt Berényi András alakítója. A Barátok közt című tévésorozat indulásakor rossz előjelekkel érkezett a színészválogatásra, a nagy sietségben ugyanis rácsukta a kocsiajtót a fülére, így vérző fejjel állt a producerek elé. Végül nem ez számított, bekerült a Berényi családba, ahol a talán kicsit tutyimutyi András szerepét osztották rá. Pedig nem nagyon hasonlít az általa életre keltett figurához, mert neki például remek humora van. De talán azon már túl vagyunk, hogy pénzt gyűjtsünk Isaura felszabadításához, ő sem azonos természetesen a szerepével. De remek színész, aki élethűen alakította a gyakran örök vesztesnek tűnő Andrást. A békéscsabai vagy a zalaegerszegi színházlátogatók már a tévésorozat előtt tisztában voltak képességeivel, hiszen ők láthatták, amint a Macbeth Malcolmját és a Sok hűhó semmiért Don Pedróját, Liliomfit és Kőmíves Kelement alakítja. S míg a soroztatban már tragikus körülmények között meghalt Berényi András racionális műszaki ember volt, ő igazi sokoldalú filosz, aki írt már drámát, musicalt, kabarétréfákat, forgatókönyvet és négyrészes rádiójátékot. De annyiban mégis hasonlít Andráshoz, hogy valami köze neki is van az építőiparhoz, már amennyiben annak idején a győri Hild József Építőipari Szakközépiskolában tanult. A sorozatbeli szereplésének befejeztével visszatért a színpadra, Zenés és prózai darabokban egyaránt játszik, és sokat szinkronizál. Az írással se hagyott fel, a magyarországi halálközeli élményekről írt nagysikerű könyve a folytatást is megért Élet az élet után. (Kalendárium Press)

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • R. Kárpáti Péter
  Élet az élet után
  Halálközeli élmények Magyarországon
  Kiadó: Kossuth
  Kiadás éve: 2014
  Oldalszám: 240
  ISBN: 9789630979863

 • Cikkszám
  172235
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés