Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Élet az élet után 2. - 55 éves R. KÁRPÁTI PÉTER

-25%
ÚJ
Élet az élet után 2. - 55 éves R. KÁRPÁTI PÉTER
 • Élet az élet után 2. - 55 éves R. KÁRPÁTI PÉTER
 • Élet az élet után 2. - 55 éves R. KÁRPÁTI PÉTER
2 990 Ft
Akció: 2 243 Ft
Kezdete: 2018.05.07   A készlet erejéig!

A kötet az azonos című dokumentumfilm-sorozat alapján készült könyvsorozat 2. része.

R. Kárpáti Péter színművész, a dokumentumfilm rendezője beszélget hazai szakértőkkel, ismert személyiségekkel és átélőkkel a halálközeli élményekről. Tényszerűségre törekedve tárja fel mindazt, amit erről a fontos, ámde kevéssé ismert jelenségkörről napjainkban tudni lehet.

A kötetben megszólalnak:
Árvai Attila HKÉ-kutató, publicista
Dr. Abdul-Fattah Munif iszlám-szakértő
Prof. Dr. Bárdos György neurobiológus
Cser Zoltán buddhizmus-szakértő
Endrei Judit televíziós újságíró
Fináli Gábor vallási vezető
Dr. Garamvölgyi László bűnügyi szakértő, író
Jókai Anna író
Prof. Em. Dr. Papp Lajos szívsebész
Paulinyi Tamás író, PSZI-kutató
Pesty László televíziós újságíró

"Mintha azt mondta volna valami meghatározhatatlan lény aki olyan volt, mint egy jóságos mosoly , hogy nem, menj csak gyorsan vissza!"

"A mentő sarkából láttam magam egy ágyon fekve, amint két orvos sürgölődött mellettem. Élesztettek."

"Amikor leállt a szívem, kifejezetten kellemes érzés kerített hatalmába. Soha nem éreztem még ilyet. Nem hiába mondják, hogy aki ezt átélte, nem fél többé a haláltól."

"Fizikailag nem lehetséges, hiszen ha össze is van törve a szélvédő, én nem tudok benézni és mégis be tudtam nézni. Magammal szembe néztem."

"Megpróbáltam megfogni, hogy hagyja abba az újjáélesztést, de mint valami sűrű folyadék, mindig kifolyt a kezeim közül."

2018. május 9-én 55 éves R. KÁRPÁTI PÉTER színész, egykoron a Barátok közt című filmsorozatban a már régen meghalt Berényi András alakítója. A Barátok közt című tévésorozat indulásakor rossz előjelekkel érkezett a színészválogatásra, a nagy sietségben ugyanis rácsukta a kocsiajtót a fülére, így vérző fejjel állt a producerek elé. Végül nem ez számított, bekerült a Berényi családba, ahol a talán kicsit tutyimutyi András szerepét osztották rá. Pedig nem nagyon hasonlít az általa életre keltett figurához, mert neki például remek humora van. De talán azon már túl vagyunk, hogy pénzt gyűjtsünk Isaura felszabadításához, ő sem azonos természetesen a szerepével. De remek színész, aki élethűen alakította a gyakran örök vesztesnek tűnő Andrást. A békéscsabai vagy a zalaegerszegi színházlátogatók már a tévésorozat előtt tisztában voltak képességeivel, hiszen ők láthatták, amint a Macbeth Malcolmját és a Sok hűhó semmiért Don Pedróját, Liliomfit és Kőmíves Kelement alakítja. S míg a soroztatban már tragikus körülmények között meghalt Berényi András racionális műszaki ember volt, ő igazi sokoldalú filosz, aki írt már drámát, musicalt, kabarétréfákat, forgatókönyvet és négyrészes rádiójátékot. De annyiban mégis hasonlít Andráshoz, hogy valami köze neki is van az építőiparhoz, már amennyiben annak idején a győri Hild József Építőipari Szakközépiskolában tanult. A sorozatbeli szereplésének befejeztével visszatért a színpadra, Zenés és prózai darabokban egyaránt játszik, és sokat szinkronizál. Az írással se hagyott fel, a magyarországi halálközeli élményekről írt nagysikerű könyve a folytatást is megért Élet az élet után. (Kalendárium Press)

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • R. Kárpáti Péter
  Élet az élet után 2.
  Halálközeli élmények Magyarországon
  Kiadó: Kossuth
  Kiadás éve: 2015
  Oldalszám: 200
  ISBN: 9789630983136

 • Cikkszám
  955613
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés