Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Elemi részecskék

-25%
Elemi részecskék
3 490 Ft
Akció: 2 617 Ft
Kezdete: 2013.04.02   A készlet erejéig!

A 2013-as XX. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál díszvendége Michel Houellebecq francia író lesz. Akinek jelenleg két könyve kapható - már, ha időközben el nem fogy -, A térkép és a táj, valamint az Elemi részecskék.

Az Elemi részecskék az európai Psycho - írta a regény egyik méltatója 1998-ban, amikor Houellebecq műve megjelent Franciaországban. A könyv kegyetlen regény egy testvérpárról.
Michael híres tudós, Bruno irodalomtanár és író. Bruno a szexben keresi az élet értelmét, Michael pedig a tudományba zárja magát. Kapcsolatokkal vagy kapcsolatok nélkül, az eredmény a végtelen magány. A testvérek beszélgetéseikben a 20. század második felének társadalmi változásait, az emberi kapcsolatok változását elemzik, megpróbálják megfejteni sorsuk titkát. Houellebecq kiváló humorérzékkel festi le new age-es világunkat, a hitek, filozófiák, ezoterikus tanok kavalkádját, megváltásunk megannyi előfizethető segédeszközét.

Az izgalmas, helyenként merészen naturális könyvből mégsem hiányzik a remény. Az utópiába váltó történetben Michael a mikrobiológiában megtalálja a választ az örök kérdésre: legalább elvileg van-e lehetőség normális emberi kapcsolatokra, lehet-e családban és szeretetben élni?

 • Michel Houellebecq
  Elemi részecskék
  Kiadó: Magvető
  Kiadás éve: 2001
  Oldalszám: 324
  ISBN: 9789631422146

 • Cikkszám
  833085
Webáruház készítés