Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Egyensúlyban élni

-25%
ÚJ
Egyensúlyban élni
2 990 Ft
Akció: 2 243 Ft
Kezdete: 2017.12.05   A készlet erejéig!

Az egyensúly fogalma határozza meg univerzumunkat. A világűr, a bolygónk, az évszakok, a víz, a szél, a tűz, a föld, minden-minden egyensúlyban van. Mi emberek vagyunk az egyetlen kivétel. Dr. Dyer könyvében ezt a természetes harmóniát kívánja visszaállítani életünk minden területén, ehhez pedig nem elég viselkedési stratégiáink módosítása, sokkal inkább gondolataink újrahangolására van szükség, hiszen a gondolat teremtő energia, amelyre a hasonló rezgésű emberek, események és helyzetek rezonálnak. A vonzás törvényének tudatos alkalmazásával tehát vágyaink és mindennapi életünk egyensúlyba kerülnek egymással.

Ez a praktikus kis kalauz sorra bemutatja az életünkben tetten érhető egyensúlyhiány különböző tüneteit, majd gyakorlati tanácsokkal segít bennünket, hogyan teremtsünk harmóniát álmaink és a mindennapok között; lezárásképpen pedig spirituális énünk és az anyagi világ összehangolásához ad útmutatást.

Dr. Wayne W. Dyer rajongói méltán tekintik őt a „motiváció atyjának”, hiszen művei csodálatos energiákkal töltik fel, és harmóniával ajándékozzák meg olvasóit.

 

Kövessen bennünket a Facebookon is, az Ezotéria és könyvek oldalon!

 • Dr. Wayne W Dyer
  Egyensúlyban élni
  Használd a vonzás törvényét, és állítsd helyre az egyensúlyt az életedben!
  Kiadó: Szukits
  Kiadás éve: 2017
  Oldalszám: 304
  ISBN: 9789634974482

 • Cikkszám
  879606
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés