Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Egy nemes hölgy hagyatéka - 70 éves DANIELLE STEEL

-25%
ÚJ
Egy nemes hölgy hagyatéka - 70 éves DANIELLE STEEL
 • Egy nemes hölgy hagyatéka - 70 éves DANIELLE STEEL
2 399 Ft
Akció: 1 799 Ft
Kezdete: 2017.08.13   A készlet erejéig!

Megfakult fényképek egy előkelő párról a háború utáni Európából. Régi levelek, amelyek egy tragikus veszteségről mesélnek. És egy káprázatos ékszergyűjtemény, pompás drágakövekkel, a legkifino-multabb kivitelben. Ezek a tárgyak kerülnek elő egy New York-i bank elhagyott széfjéből. Ha záros határidőn belül nem sikerül meg-találni az örököst, az ékszereket elárverezik.

A tizennyolc éves Marguerite Pearson összetört szívvel hagyta el Amerikát a második világháború árnyékában. Európában új életet kezdett, de halála napjáig siratta mindazt, amit hátra kellett hagy-nia. Vajon ki lehetett ez az asszony, aki hatalmas vagyont hagyott hátra, mégsem írt végrendeletet?

Jane Willoughby gyakornokként dolgozik a hagyatéki bírósá-gon, Phillip Lawton pedig a Christies aukciósház művészeti szakér-tője. Mindketten a munkájukat végzik, amikor ellátogatnak a bankba, hogy leltárba vegyék a széf tartalmát. Ám miközben a hölgy titkok-kal teli történetének szálait bogozzák, a nyomozás egyre inkább személyes ügyükké is válik.
Jane és Phillip közreműködésével lassanként fény derül Marguerite titkaira, fokozatosan helyükre kerülnek a puzzle darab-kái, mígnem összeáll a teljes kép, és a jogos örökös személyében gazdára lel a kincseket rejtő széf is.

2017. augusztus 14-én 70 éves DANIELLE STEEL amerikai írónő. A népszerű bestsellerek világhíres írójának regénybe illően szomorú gyermekkora volt, szülei elváltak, nem törődtek vele, a kis Danielle sokat betegeskedett, gyakran volt kórházban. A magányos kislány az olvasáshoz menekült, a könyvek lettek legjobb barátai. S mivel nem Shakespeare-t, hanem könnyes lányregényeket olvasott, hamar rájött arra, ilyeneket ő is tudna írni. îgy bár felnőtt életét a reklámszakmában kezdte, huszonévesen megírta első regényét, s mivel a Hazafelé szép siker lett, végleg az írásnak szentelte életét. Azóta ontja a bestsellereket, több mint hetven regényt írt, könyveit 800 millió példányban adták ki világszerte. Szerelmes történetei harminc nyelven olvashatóak, így természetesen magyarul is kiadták a többi között az Egyszer az életben, A sors kereke, az Apu, a Szívdobbanás, a Váratlan szerelem, a Palomino, a Szerelmes nyárutó, A cár balerinája, A sztár és a Titkok című könyvét. Eddig közel kéttucat regényét filmesítették meg. Több írása született saját élményeiből, s van is miről mesélnie, négy házasságából hét gyermeke és két mostohagyermeke van, korábbi férjei között volt csapodár francia bankár és gyanúsan magyaros (Bill Toth) nevű részeges fuvarozó, s volt olyan házassága, ami alig 17 hónapig tartott. Második házassága jellegzetes Danielle Steel-regénybe illő történet; jövendőbelijét egy börtönlátogatása során ismerte meg, az esküvőt is a rácsok mögött tartották. A milliomos írónő azonban már sosem lehet felhőtlenül boldog, évekkel ezelőtt kábítószertúladagolásban meghalt szeretett fia, a 19 éves Nicholas, s a tragédiát azóta sem tudta kiheverni. Pedig szokása szerint még "kiírni" is megpróbálta magából fájdalmát. (Kalendárium Press)

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Danielle Steel
  Egy nemes hölgy hagyatéka
  Kiadó: Maecenas
  Kiadás éve: 2017
  Oldalszám: 328
  ISBN: 9789632033129

 • Cikkszám
  252908
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés