Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Egy férfi Szentpétervárról - 70 éves KEN FOLLETT

-25%
ÚJ
Egy férfi Szentpétervárról - 70 éves KEN FOLLETT
 • Egy férfi Szentpétervárról - 70 éves KEN FOLLETT
3 490 Ft
Akció: 2 618 Ft
Kezdete: 2019.06.03   A készlet erejéig!

A férfi Szentpétervárról azért jött Londonba, hogy gyilkoljon. A merénylet a világtörténelmet változtatta volna meg. A férfinek számos fegyvere volt, ezek között a két legveszélyesebb: egy ártatlanságát elveszíteni vágyó fiatal nő szerelme és egy mindenáron kielégülést kívánó előkelő hölgy izzó szenvedélye. A férfi ellen felvonul a teljes angol rendőrség, egy gazdag és nagyhatalmú lord, valamint maga az ifjú Winston Churchill.

2019. június 5-én 70 éves KEN FOLLETT walesi író. Walesben született, és sokáig különösebb visszhang nélkül, szabadidejében írta könyveit, mígnem 1977-ben kirukkolt a Tű a szénakazalban című regényével, amely világsikert aratott. A könyvet sokmillió példányban adták ki szerte a világon - sikeres film is készült belőle -, s azóta minden könyvét izgalommal várják az olvasók, napok alatt elfogy. îgy történt ez például a Kulcs a Manderley-házhoz, a Kaland Afganisztánban, a Teherán, a Vadmacskák és A katedrális című regénye megjelenésekor is, és ez volt a helyzet, amikor A katedrális folytatását, Az idők végezetéig című új regényét, illetve A megfagyott világ című könyvét, az Évszázad-trilógia 2. kötetét kapkodták el pár nap alatt a magyar vásárlók is, pedig alaposan megkérték az árát. De megéri, mert legalább két évig azzal kell beérnünk, Follett ugyanis minimum ennyi időt szán egy-egy új könyve megírására. De jó hír, hogy legutolsó könyve a 2017-es A tűzoszlop. Az első évben anyagot gyűjt, a másikban pedig megírja a történetet. Még a módszerét is tudjuk: reggel hétkor ül le az íróasztalához, és délután négyig ír. Este viszont nem hajlandó dolgozni, szeret jókat vacsorázni, megiszik egy kis bort vagy pezsgőt, gyakran megy színházba - a kedvence Shakespeare -, otthon pedig sokat olvas és klasszikus zenét hallgat. Ő maga is muzsikál, basszusgitározik egy amatőr rockzenekarban, még fel is lép velük. Második feleségével él londoni lakásában vagy hatalmas régi vidéki házában, ahol gyakran adnak partikat, imádja ugyanis a nagy társaságot. Kivételesen jó viszonyban van első feleségével - két gyermeke anyjával - is, gyakran még nyaralni is együtt mennek. Nehéz ilyen harmonikus kapcsolatot találni - mint tűt a szénakazalban. (Kalendárium Press)

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Ken Follett
  Egy férfi Szentpétervárról
  Kiadó: Gabo
  Kiadás éve: 2013
  Oldalszám: 396
  ISBN: 9789636893972

 • Cikkszám
  422536
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés