Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Édentől keletre - 50 éve hunyt el JOHN STEINBECK

-25%
ÚJ
Édentől keletre - 50 éve hunyt el JOHN STEINBECK
 • Édentől keletre - 50 éve hunyt el JOHN STEINBECK
 • Édentől keletre - 50 éve hunyt el JOHN STEINBECK
6 999 Ft
Akció: 5 249 Ft
Kezdete: 2018.12.18   A készlet erejéig!

Steinbeck egyik legnagyobb és legismertebb regénye, az Édentől keletre egy család történetaz amerikai polgárháborútól az első világháborúig. A mű a Káin- Ábel-történet modern változata két fiútestvér (Aron és Cal) kapcsolatát mutatja be egymással, az apjukkal és a gonosz és rosszerkölcsű anyjukkal. A regény az emberi választás jogát és felelősségét kutatja a jó és a gonosz harcában. A regényből Elia Kazan rendezett nagysikerű filmet 1955-ben.

2018. december 20-án 50 éve hunyt el JOHN STEINBECK amerikai író. Az amerikai életforma sajátos hangú, hű krónikása volt, regényei fájdalmas őszinteséggel mutatták be az élet nehézségeit. Világhírű könyvei hazánkban is nagyon népszerűek voltak, az Egerek és emberek, az Édentől Keletre, a Rosszkedvünk tele és különösen az Érik a gyümölcs több kiadást ért meg nálunk is. Szinte valamennyi sikerkönyvét feldolgozták filmen is, amelyek szintén meghódították a közönséget. Munkásságáért 1962-ben megkapta a Nobel-díjat. (Kalendárium Press)

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • John Steinbeck
  Édentől keletre I-II.
  Kiadó: Könyvmolyképző
  Kiadás éve: 2007
  Oldalszám: 832
  ISBN: 9789639708662

 • Cikkszám
  479447
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés