Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Darabokra tört szívek - 65 éves KÁNYA KATA

-25%
ÚJ
Darabokra tört szívek - 65 éves KÁNYA KATA
 • Darabokra tört szívek - 65 éves KÁNYA KATA
 • Darabokra tört szívek - 65 éves KÁNYA KATA
2 940 Ft
Akció: 2 205 Ft
Kezdete: 2018.08.08   A készlet erejéig!

Tizenegy igaz történet. Tizenegy döbbenetes sors. Tizenegy ember, aki képes volt újra kezdeni az életét. Van olyan történet ami boldogságos véget ér, de van olyan is ahol a katarzis még várat magára.

Sok mindent tud ez a könyv. Valljuk be, majdnem mindannyian hajlamosak vagyunk az önsajnálatra. Úgy gondoljuk, a legnagyobb baj, mindig velünk történik. Nos, ha valamiért szomorú vagy, mondjuk elhagytak, megcsaltak, becsaptak vagy elárultak és elolvasod ezt a könyvet, hidd el fel fogod tenni magadnak a kérdést: Jézusom! Mi bajom van nekem?! Miért sírok, miért szomorkodom én?! Hozzájuk képest, hálás lehetek a sorsnak……..

Lehet, hogy a párkapcsolatodban éppen valamilyen problémával küzdesz. Biztos vagyok benne, hogy találsz olyan történetet, amelynek valamelyik epizódja rímel a mostani problémádra, elolvashatod, hogy valaki más, hogy oldotta meg, vagy hogy rontotta el azt a bizonyos helyzetet. Vagy segít a megoldás, vagy talán nem követed el azt a hibát, amit ott és akkor, már elkövetett valaki más. Itt igaz lehet a mondás: okos ember más kárán tanul. Hát, ebből a könyvből tanulhatsz bőven.

Megtanulhatod azt is, hogyan lehet a teljes kiszolgáltatottságból felállni, egy tönkrement életet újraépíteni, elgyászolni az elgyászolhatatlant, elengedni életed legfontosabb szereplőjét, hogy rombolhat a legnagyobb szeretet, milyen mélységekbe taszíthat a szegénység, vagy hogyan lehet újra bízni a romokon.

Persze, azt sem tudtam megállni, hogy a történetek közben, ne írjak párkapcsolati problémákról és megoldásokról. Ne írjak arról, hogyan tudsz változtatni az életeden, ha nem vagy vele megelégedve. Mert mindig van egy másik út! Csak talán nem veszed észre.
Szóval, a regényírók fantáziája végtelen, de a legnagyobb mesemondó mégis csak az élet. Nem olvastál még olyan csavaros, izgalmas, megrázó, kitalált történeteket, mint ezek itt. Talán, mert ezeket tényleg az élet írta. Én csak papírra vetettem. Szeretettel, Kata

2018. augusztus 11-én 65 éves KÁNYA KATA színésznő. Véletlenül lett színésznő, gimnazista lányként ugyanis meghívták szerepelni egy filmbe, s annyira megtetszett neki a dolog, hogy elhatározta; ő is színésznő lesz. A főiskola elvégzése után a Nemzeti Színház szerződtette, ahol azonban nem kapott megfelelő feladatokat, ezért átszerződött a Thália Színházba, s Kazimir Károly igazgatása alatt több mint egy évtizedig lubickolt a neki tetsző szerepekben. Aztán Kazimir nyugdíjba ment, ő pedig erre felmondott a színháznál, mondván, ha ilyen nagyszerű direktor irányításával nem dolgozhat, nem is akar szerepelni többé. 1991-ben tehát új életet kezdett, s nem nagyon kellett munkát keresgélnie, Vitray Tamás azonnal meghívta a Kalandorok kíméljenek című tévéműsorba, s attól fogva ő a társkereső műsorok hazai nagyasszonya. Az egyik kereskedelmi rádióban ő vezette az igen hallgatott Cupido című műsort, sőt pár évvel ezelőtt saját társkereső irodát is nyitott. Emellett könyveket ír, az egyiknek Tanuljunk meg férjhez menni a címe. Ez utóbbi téma tekintetében persze jó pap is holtig tanul, ő maga is kétszer volt férjnél, talán sokan tudják, hogy egy időben a neves színész-rendező-színigazgató Verebes István neje volt. Lánya, Wossala Rozina ugyan szakács, de ő is népszerű tévés személyiség, gyakran láthatjuk a képernyőn. (Kalendárium Press)

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Kánya Kata
  Darabokra tört szívek
  Tizenegy igaz történet
  Kiadó: Jaffa
  Kiadás éve: 2013
  Oldalszám: 263
  ISBN: 9786155235948

 • Cikkszám
  202793
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés