Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Csáth Géza füveskönyve - 130 éve született CSÁTH GÉZA

-25%
ÚJ
Csáth Géza füveskönyve - 130 éve született CSÁTH GÉZA
 • Csáth Géza füveskönyve - 130 éve született CSÁTH GÉZA
1 400 Ft
Akció: 1 050 Ft
Kezdete: 2017.02.12   A készlet erejéig!

Csáth Géza valamennyi művének és naplójának esszenciáját, az író találó megállapításait tartalmazza a kötet, többek között az erkölcsről, a bűnről, az orvoslásról, az írásról, a nőkről, a sorskérdésekről, a vallásról és a magyarságról.

"A némaság mindentudókká teszi a nőket."

"Itt normális parlamentáris eszközökkel nem fog soha uralomra jutni a nemzet többsége, csak erőszakos eszközökkel lehetne sikert, változást remélni. Azt, hogy a látszatalkotmányból valódi alkotmány legyen. De ehhez az volna szükséges, hogy az egész nemzet együtt szálljon síkra a saját érdekeiért, mert ha nem, akkor egy áruló kisebbség az ő relatív hatalma árán sikerrel árulhatja el újra és újra az összesség érdekeit."

"Az emberek addig élnek, amíg igazuk van, mert amint tévednek a világ és a dolgok megítélésében, lassankint elkedvetlenednek, elszomorodnak, elkopnak és elmennek… meghalnak."

2017. február 13-án 130 éve született Szabadkán CSÁTH GÉZA író. Eredetileg orvos volt, így könnyen jutott morfiumhoz, amelynek szedésével végül teljesen tönkretette az egészségét. Meggyilkolta a feleségét, ő maga pedig öngyilkos lett. Labilis lelkiállapota jól tükröződik írásaiban is, művei a modern lélektani regény előfutárai. Legismertebb könyve A varázsló kertje. Janika című tragikomédiáját korunkban is szívesen játsszák színházaink. (Kalendárium Press)

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Csáth Géza
  Hamisság és igazság - Csáth Géza füveskönyve
  Kiadó: Lazi
  Kiadás éve: 2007
  Oldalszám: 108
  ISBN: 9789639690370

 • Cikkszám
  209460
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés