Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Camino - A lélek utazása - 85 éves SHIRLEY MacLAINE

-25%
ÚJ
Camino - A lélek utazása - 85 éves SHIRLEY MacLAINE
 • Camino - A lélek utazása - 85 éves SHIRLEY MacLAINE
 • Camino - A lélek utazása - 85 éves SHIRLEY MacLAINE
 • Camino - A lélek utazása - 85 éves SHIRLEY MacLAINE
 • Camino - A lélek utazása - 85 éves SHIRLEY MacLAINE
4 290 Ft
Akció: 3 218 Ft
Kezdete: 2019.04.23   A készlet erejéig!

„Azt mondják, hogy a Camino – az út – közvetlenül a Tejút alatt húzódik azon ősrégi vonalak mentén, amelyek a felettük ragyogó csillagrendszerek energiáját tükrözik vissza… A Santiago Caminót több ezer éve járják szentek, bűnösök, hadvezérek, az élet számkivetettjei, királyok és királynők. Aki vállalkozik rá, az a legmélyebb spirituális értelmet, és a mélyénnel való konfliktusainak megoldásait kutatja.”

Shirley MacLaine csaknem négy évtizede kezdett merész vállalkozásába, hogy megossza olvasóival a világ spirituális értelmezése terén szerzett tapasztalatait.

Az utazás két névtelen, kézírásos levéllel kezdődött, melyek arra ösztönözték Shirley-t, hogy járja végig a Santiago de Compostela-i zarándokutat. Ez egy ősi – és a hagyomány szerint varázslatos – zarándokút. Assisi Szent Ferenctől és Nagy Károlytól kezdve Ferdinánd királyon és Izabella királynőn át Dantéig és Chaucer-ig sokan vállalkoztak a csaknem 500 mérföldes út megtételére.

Shirley MacLaine írása valóságos kincs, az elme és a szív páratlan képességét tükrözi. A Camino titokzatos energiája révén megmutatkozó felismerések mérlegelése és boncolgatása közepette végigjárja a Compostelába vezető kimerítő utat, mely fokozatosan egyetemes úttá, a lélek utazásává alakul. Lélegzetelállító látomások és felismerések segítségével Shirley megérti a világegyetem jelentését, bepillantást nyer az emberi genezisbe, a nemi különbségek és a szexualitás lényegébe, meglátja a magasabb szintű szeretet ösvényét.

2019. április 24-én 85 éves SHIRLEY MacLAINE Oscar-díjas amerikai színésznő. Életkorát szinte alig hihetni, hiszen sokak emlékezetében úgy él, mint a Legénylakás című film bájos fiatal hősnője, de hát a filmet 1960-ban forgatták. Az azóta eltelt évtizedek alatt Shirley sikert sikerre halmozott. A Legénylakás után szinte azonnal jött újabb népszerű filmje, az Irma, te édes, majd sorban a többi, például A nő hétszer és a Sweet Charity. 1983-ban elnyerte a legjobb női főszereplőnek járó Oscar-díjat a Becéző szavak című filmben nyújtott alakításáért, s ezzel ért fel a csúcsra. Az Oscaron kívül egyébként megkapta a tekintélyes Golden Globe-díjat is, az Emmy-díjat pedig háromszor ítélték oda neki. Shirley ennyi szép elismerés ellenére sem elégedett meg azonban a tehetséges színésznő szerepével, rendez is, sőt ír, és több filmnek volt már a producere. Születésnapján, ha csak a szűk család jön össze, akkor is valóságos sztárparádét rendezhet. Hogy csak egy híres rokonát említsük, az ő édestestvére az amerikai film egyik legnagyobb férfi sztárja, Warren Beatty. Aki talán az egyetlen ember, aki őszintén a szemébe mondja: nincs ki minden kereke. Sokan vallják ezt a nézetet, főként azért, mert Shirley megrögzötten hisz a lélekvándorlásban, és ezt úton-útfélen hangoztatja is. "Azért járok lezser öltözékben, mert egyik előző életemben az ókori Egyiptomban megtanultam, hogy a szűk ruha fogvatartja a lelket" - vetette oda egy újságírónak, aki meglátogatta texasi birtokán. Ahol különben a kutyák és macskák mellett hiénákat tart, sőt, van egy hegyi oroszlánja is. Pedig régebben nagyon is helyén volt az esze, az első szerelme például egy magyar férfi volt. (Kalendárium Press)

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Shirley MacLaine
  Camino
  A lélek utazása
  Kiadó: Édesvíz
  Kiadás éve: 2014
  Oldalszám: 280
  ISBN: 9789635291847

 • Cikkszám
  764201
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés