Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Camilla, Károly és Diana szerelemi háromszög - 20 éve hunyt el LADY DIANA

ÚJ
használt, antikvár könyv
Raktárkészlet: 0 db
Camilla, Károly és Diana szerelemi háromszög - 20 éve hunyt el LADY DIANA
 • Camilla, Károly és Diana szerelemi háromszög - 20 éve hunyt el LADY DIANA
 • Camilla, Károly és Diana szerelemi háromszög - 20 éve hunyt el LADY DIANA
 • Camilla, Károly és Diana szerelemi háromszög - 20 éve hunyt el LADY DIANA
890 Ft
Nincs raktáron

Miután Diana Andrew Morton közreműködésével leleplezte a házassága titkait, azt a megbízatást kaptam, hogy írjam meg a Diana által „Rottweiler”-nek aposztrofált asszony igaz történetét.

Camilla barátai az elején védekező és védelmező állásponton voltak. Bántotta őket, hogy 'Diana tábora' – így nevezték a néhai walesi hercegnő támogatóit – bosszúálló és kegyetlen asszonynak állította be Camillát,aki tönkretette az évszázad „tündérmesébe illő” esküvőjét. Az ő szemükben Károly és Diana házassága távolt állt ettől, és Camilla sohasem volt az a gonosz cselszövő, mint amilyennek a sajtó beállította.

Camilla barátainak a segítségével, idővel kibontakozott a kép arról az asszonyról, aki a mai napig, még sohasem szólalt fel a nyilvánosság előtt a saját védelmében. A barátaira hárult a feladat, hogy elmeséljék a mai napig tartó szerelmi történetet, mely 1971-ben, egy sáros pólópályán bontakozott ki.

Ma már senki sem kérdőjelezi meg Camilla szerepét a walesi herceg életében. Több mint három évtizeden keresztül állt mellette bizalmasként, szeretőként és barátként, amikor még elképzelhetetlennek tűnt, hogy valaha Károly menyasszonyaként mutassák be a világnak.
Íme Károly, Camilla és Diana története.

2017. augusztus 31-én 20 éve hunyt el LADY DIANA walesi hercegnő. Az ősi és előkelő Spencer família sarja volt - a Spencer család régibb mint a királyi -, így természetes, hogy a legjobb angol és svájci iskolákban tanult. Anyagiakban sosem szenvedett hiányt, de a gazdag arisztokraták arrafelé kötelezően dolgoznak, a felcseperedett Diana is óvónő volt éppen, amikor összeismerkedett az angol trón örökösével, Károly herceggel. Erzsébet királynő igen lelkesen támogatta fiát, hiszen Diana minden feltételnek megfelelt, szép volt, kedves és származása is kielégítette a legkényesebb ízléseket. A világraszóló esküvőre 1981-ben került sor, és sokáig minden olyan szépnek látszott, Diana boldogan mosolygott férje oldalán, szült két fiút, úgyhogy a trónöröklést is jóelőre biztosította. Csak kevés bennfentes tudta, hogy házasságuk hamar tönkrement, Károly még régi szeretőjével, Camillával sem szakított, amibe Diana szó szerint belebetegedett, bulimiás lett. Nagy nehezen összeszedte magát, különköltözött férjétől, és 1995-ben kipakolt egy tévéinterjúban, romba döntve ezzel házasságát, de egyben általános rokonszenvet ébresztve az alattvalói körében. îgy megszabadulva a képmutató kötöttségektől, lelkesen járta a világot, segített ahol csak tudott, élete utolsó szakaszában éppen a taposóaknák ellen harcolt. S közben titokban szerelmes lett egy arab származású ifjú milliomosba, s már majdnem boldognak hitte magát, amikor Párizsban szerelmével halálos autóbalesetet szenvedett. Sosem látott gyász lett urrá Nagy-Britannián, de "a szívek királynőjé"-nek emléke máig él. (Kalendárium Press)

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Caroline Graham
  Camilla, Károly és Diana szerelemi háromszög
  Kiadó: JLX
  Kiadás éve: 2005
  Oldalszám: 315
  ISBN: 9633052246

  jó állapotú antikvár könyv

 • Raktárkészlet
  0 db
  Cikkszám
  973833
  Státusz
  ÚJ    használt, antikvár könyv    
Webáruház készítés