Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás
Házhozszállítás Foxposttal házhoz vagy automatába.
Termék részletek


Caesar háborúi I-II.

ÚJ
használt, antikvár könyv
Raktárkészlet: 1 db
Caesar háborúi I-II.
 • Caesar háborúi I-II.
2 900 Ft

Kr.e. 54-ben Julius Caesar szélvészként végigsöpör Gallián, és sorra megsemmisíti a "hosszú hajú" ország vad, harcias királyait., akik megpróbálják feltartóztatni. Róma nevében háborúzik és győz - nevét legenda övezi, ám odahaza Rómában az államférfiak nemhogy örülnének a harcok szerencsés kimenetelének: rettegnek tőle. Ki tudja, hol és mikor elégül ki a lángelméjű hadvezér féktelen becsvágya? Ezért titkos tárgyalásokon úgy döntenek: mindenáron - Caesar élete árán is - megakadályozzák, hogy a nagy ember visszatérjen a Városba és átvegye a hatalmat.

Amikor Caesar tudomást szerez Cato és a senatus árulásáról, történelmi döntést hoz a Rubico folyó partján: kardját hálátlan hazája ellen fordítja. Lelkes, jól felfegyverzett, összeszokott hadserege élén átlépi tehát a Rubicót és megindul Róma ellen. De mielőtt elérné célját, meg kell mérkőznie egy félelmetes ellenséggel: Pompeius Magnusszal - aki nem képes felmérni Caesar nagyságát, és ez megpecsételi sorsát.

Gyötrelmes idők! Gyötrelmesek Caesarnak, aki miközben győzelmet győzelemre halmoz, személyes tragédiák sorát éli át, gyötrelmesek Pompeiusnak, aki kénytelen elfogadni az elfogadhatatlant: már nem ő Róma első embere, gyötrelmesek Brutusnak, aki reménytelenül szerelmes unokahúgába, Porciába, gyötrelmesek Cicerónak, aki szónokművészetét gyilkos események szolgálatába állítja, gyötrelmesek az egész római népnek, mely jövőjét Caesartól reméli-rettegi.

A Róma első embere, a Fűkoszorú, a Fortuna kegyeltjei, a Caesar asszonyai után megérkezett, íme, a Róma nagyságait felvonultató McCullough-sorozat ötödik, Kr. e. 54. és 48. között játszódó kötete: egy nagyszabású történelmi figura szenvedélyes tetteinek letehetetlen históriája.

 • Colleen McCullough
  Caesar háborúi I-II.
  Kiadó: Európa
  Kiadás éve: 1998
  Oldalszám: 882
  Kötés: Puhatáblás
  ISBN: 9630764377

  jó állapotú antikvár könyv

 • Szerző
  Colleen McCullough
  Cím
  Caesar háborúi I-II.
  ISBN
  9630764377
  Raktárkészlet
  1 db
  Cikkszám
  334938
  Státusz
  ÚJ    használt, antikvár könyv    
Webáruház készítés