Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Caesar - 120 éve született THORNTON WILDER

-20%
ÚJ
Caesar - 120 éve született THORNTON WILDER
 • Caesar - 120 éve született THORNTON WILDER
900 Ft
Akció: 720 Ft
Kezdete: 2017.04.16   A készlet erejéig!

Róma történetének talán legizgalmasabb korszakát mutatja be Thornton Wilder, a Kr. e. 45-46. évet, Caesar uralmának utolsó idejét, fiktív és hiteles dokumentumok, levelek, naplójegyzetek, bizalmas feljegyzések, titkos jelentések alapján, regénynél érdekesebben, négy könyvben megjelenítve. Intrikák, cselszövések, hatalmi harcok, vad szerelmek, nagy mulatozások és fényes ünnepségek időszaka. Ekkor érkezik Rómába Kleopátra, aki azonnal kiváltja Caesar második feleségének féltékenységét. A háttérben már szerveződik az összeesküvés, amely Caesar meggyilkolásához vezet.

2017. április 17-én 120 éve született THORNTON WILDER amerikai író. Kezdetben franciatanár volt, majd a Szent Lajos király hídja és Az androsi lány című műveinek sikere nyomán csak az írásnak élt. Jelentős reformokat hajtott végre az irodalomban, A mi kis városunk című drámájában például szinte teljesen elhagyta a díszletet a színpadról, s először ő alkalmazott a modern színház történetében narrátor-technikát.

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 

 • Thornton Wilder
  Caesar
  Kiadó: Fortuna
  Kiadás éve: 1997
  Oldalszám: 202
  ISBN: 963779087

 • Cikkszám
  275931
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés