Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Bólébál - 55 éves PAULINYI TAMÁS

-25%
ÚJ
Bólébál - 55 éves PAULINYI TAMÁS
 • Bólébál - 55 éves PAULINYI TAMÁS
 • Bólébál - 55 éves PAULINYI TAMÁS
2 800 Ft
Akció: 2 100 Ft
Kezdete: 2017.06.08   A készlet erejéig!

Paulinyi Tamás író, költő a magyar spirituális élet ismert alakja. Rendhagyó regényében zseniális szuggesztivitással vezeti el az olvasót gyerekkorának családi poklába, megrendítő őszinteséggel mutatva be annak minden tragédiáját, titkát és komédiáját. Az alkoholista művészcsalád abszurd helyzeteit gyermeki rácsodálkozással, mintegy naiv jóindulattal tárja az olvasók elé, a történet éveinek teltével pedig a szereplők zuhanórepülését sorsszerű beletörődéssel és a dolgok fölé emelkedéssel kommentálja. A könnyeket és mosolyt egyszerre fakasztó regény - a hetvenes-nyolcvanas évek hangulatát is visszaadva -, kortalan bölcsességekre tanít sorsról, életről és halálról, túlélésről, elengedésről és újjászületésről.

2017. június 17-én 55 éves PAULINYI TAMÁS író, szerkesztő, az Utak, mesterek című interjúkötet szerzője, a tavaly megjelent Bólébál című regény írója.

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Paulinyi Tamás
  Bólébál
  Kiadó: Kossuth
  Kiadás éve: 2016
  Oldalszám: 191
  ISBN: 9789630986113

 • Cikkszám
  357491
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés