Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Bohémek és pillangók (1967) - 125 éve született BÓKAY JÁNOS

ÚJ
használt, antikvár könyv
Raktárkészlet: 1 db
Bohémek és pillangók (1967) - 125 éve született BÓKAY JÁNOS
 • Bohémek és pillangók (1967) - 125 éve született BÓKAY JÁNOS
590 Ft

1924. "Futótűzként terjed a hír. 'Meghalt a nagy Giacomo!' Az emberek bambán, értetlenül néznek maguk elé. Elképzelhetetlen a számukra: az élet rajongó szerelmese, akiben a legmagasabb lánggal lobogott a szenvedély, nincs többé. Egész Milánó gyászba öltözik - és gyászol egész Itália, és gyászol az egész világ: Róma, Bécs, Párizs, Buenos Aires, Budapest. Az operaházakban elmarad az előadás: az énekesnők nem tudnak énekelni, a karmesterek nem tudnak vezényelni... Milliók siratják Giacomo Puccinit. .." A csapongó temperamentumú, bővérű maestro mozgalmas és romantikus életútját ábrázoló nagyregényt a múlt század hatvanas-hetvenes éveiben százezrek olvasták lelkesen.

2017. július 10-én 125 éve született Budapesten BÓKAY JÁNOS író, szerkesztő. Az 1930-as, 40-es évek sikeres színműírója volt, szórakoztató, könnyed, a polgári közönség igényeihez alkalmazkodó regényei, elbeszélései és vígjátékai nagy sikert arattak. Legismertebb műve a Puccini életéről szóló Bohémek és pillangók című regénye, valamint az Egy rózsaszál szebben beszél című színműve. Műveit több idegen nyelvre is lefordították.

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Bókay János
  Bohémek és pillangók
  Kiadó: Zeneműkiadó
  Kiadás éve: 1967
  Oldalszám: 599

  jó állapotú antikvár könyv

 • Raktárkészlet
  1 db
  Cikkszám
  550229
  Státusz
  ÚJ    használt, antikvár könyv    
Webáruház készítés