Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Bögre azúr - 40 éves VARRÓ DÁNIEL

-25%
ÚJ
Bögre azúr - 40 éves VARRÓ DÁNIEL
 • Bögre azúr - 40 éves VARRÓ DÁNIEL
2 499 Ft
Akció: 1 874 Ft
Kezdete: 2017.09.10   A készlet erejéig!

Először 1999-ben jelent meg ez a mára kultikussá vált verseskötet, melyben egy ifjú költő tizenhat és húszéves kora között írt költeményeit gyűjtötte össze. Varró Dániel saját bevallása szerint attól tartott, lelepleződik, hogy zsengéit olvasva kiderül, versei mögött nincs semmiféle komolyság. Hangja azonban olvasók ezreit hódította meg, és tette Varró Dani-rajongókká. Ritkán látható nagy siker Varró Dániel első kötete írta Bedecs László a Jelenkor folyóiratban. Már a könyvheti megjelenés utáni napokban elkapkodták, a szerző tehetségét pedig a gyorsan megszületett recenziók és a legkülönbözőbb olvasói közösségektől érkező díjak is elismerték, sőt kiemelték. És a szenzációs debütálást követő tizenhét évben az is kiderült, amit az ifjú pályatárs köszöntésekor Orbán Ottó még csak találgat: Felnőtt fejjel dől el, mi lesz belőled, / Költő vagy trükkös mesterverselő

2017. szeptember 11-én 40 éves VARRÓ DÁNIEL költő, író, egyebek mellett a Túl a Maszat-hegyen és az Akinek a lába hatos című nagysikerű könyvek szerzője.

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Varró Dániel
  Bögre azúr
  Kiadó: Jelenkor Kiadó
  Kiadás éve: 2016
  Oldalszám: 101
  ISBN: 9789636766498

 • Cikkszám
  289953
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés