Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Benső útjaimon - 85 éves SHIRLEY MacLAINE

-25%
ÚJ
Benső útjaimon - 85 éves SHIRLEY MacLAINE
 • Benső útjaimon - 85 éves SHIRLEY MacLAINE
 • Benső útjaimon - 85 éves SHIRLEY MacLAINE
 • Benső útjaimon - 85 éves SHIRLEY MacLAINE
 • Benső útjaimon - 85 éves SHIRLEY MacLAINE
2 690 Ft
Akció: 2 018 Ft
Kezdete: 2019.04.23   A készlet erejéig!

Shirley MacLaine talán mindent elért, amit hagyományos értelemben boldog és sikeres életnek tartunk. Nevét az egész világon ismerik, számtalan film főszerepét játszotta el, mégsem érezte teljesnek az életét.

„Nincs az a siker, ami többet érne a belső békénél” – fogalmazza meg a sok év tapasztalata alapján kikristályosodott igazságot. Így történt, hogy a világhírű színésznő elkezdte járni az országot.

Az Amerika különböző városaiban rendezett önfejlesztő tréningek vezetésével szeretne hozzájárulni egy egészségesebb és boldogabb világ megteremtéséhez. Mint a történelem során annyian, ő is megfogalmazta a ma is aktuális kérdést: mi az oka a sok háborúnak, békétlenségnek, és ki a felelős mindezekért. Sajnos hajlamosak vagyunk a problémák okát mindig másokban keresni. Pedig ahhoz, hogy megoldjuk, és ne szaporítsuk a bajt, a felelősséget nekünk magunknak kell vállalnunk.

Shirley MacLain saját tapasztalatait, élményeit osztja meg velünk a tőle megszokott kellemesen könnyed, de mégis mély, érthető stílusban. Könyvét azoknak ajánlja, akik önmaguk tökéletesítésén munkálkodnak.

2019. április 24-én 85 éves SHIRLEY MacLAINE Oscar-díjas amerikai színésznő. Életkorát szinte alig hihetni, hiszen sokak emlékezetében úgy él, mint a Legénylakás című film bájos fiatal hősnője, de hát a filmet 1960-ban forgatták. Az azóta eltelt évtizedek alatt Shirley sikert sikerre halmozott. A Legénylakás után szinte azonnal jött újabb népszerű filmje, az Irma, te édes, majd sorban a többi, például A nő hétszer és a Sweet Charity. 1983-ban elnyerte a legjobb női főszereplőnek járó Oscar-díjat a Becéző szavak című filmben nyújtott alakításáért, s ezzel ért fel a csúcsra. Az Oscaron kívül egyébként megkapta a tekintélyes Golden Globe-díjat is, az Emmy-díjat pedig háromszor ítélték oda neki. Shirley ennyi szép elismerés ellenére sem elégedett meg azonban a tehetséges színésznő szerepével, rendez is, sőt ír, és több filmnek volt már a producere. Születésnapján, ha csak a szűk család jön össze, akkor is valóságos sztárparádét rendezhet. Hogy csak egy híres rokonát említsük, az ő édestestvére az amerikai film egyik legnagyobb férfi sztárja, Warren Beatty. Aki talán az egyetlen ember, aki őszintén a szemébe mondja: nincs ki minden kereke. Sokan vallják ezt a nézetet, főként azért, mert Shirley megrögzötten hisz a lélekvándorlásban, és ezt úton-útfélen hangoztatja is. "Azért járok lezser öltözékben, mert egyik előző életemben az ókori Egyiptomban megtanultam, hogy a szűk ruha fogvatartja a lelket" - vetette oda egy újságírónak, aki meglátogatta texasi birtokán. Ahol különben a kutyák és macskák mellett hiénákat tart, sőt, van egy hegyi oroszlánja is. Pedig régebben nagyon is helyén volt az esze, az első szerelme például egy magyar férfi volt. (Kalendárium Press)

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Shirley MacLaine
  Benső útjaimon
  Kiadó: Édesvíz
  Kiadás éve: 2015
  Oldalszám: 190
  ISBN: 9789635294626

 • Cikkszám
  280301
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés