Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás
Házhozszállítás Foxposttal házhoz vagy automatába.
Termék részletek


Az orosz energiagyógyászat nagykönyve

-32%
ÚJ
Raktárkészlet: 0 db
Az orosz energiagyógyászat nagykönyve
11 990 Ft
Akció: 8 150 Ft
Kezdete: 2023.03.07   A készlet erejéig!
Nincs raktáron

Az öngyógyításé a jövő. Az energiával való gyógyítás napjainkban már nem annyira újszerű, mint néhány évvel ezelőtt. Ahogy az emberi tudat is finomodik, úgy válik az ember egyre inkább befogadóvá a körülötte lévő világ másfajta megismerésére. Az elmélkedéseket és az olvasmányokat szépen lassan felváltották az alkalmazás évei, minthogy már elengedhetetlenül szükséges a gyakorlatban is használni a tanultakat.

Az orosz gyógyászat igazi lényegét megragadni talán az orosz lélek megértésén keresztül lehet a legjobban. Meghatározása mélységeiben, határok nélküli szélsőségeiben és a végtelenségében rejlik. A monumentális természeti adottságok, a nomád múlt mind hozzájárultak a mindent befogadó tudat kialakulásához, mely meghatározza azt az érzékenységet, ami alapul szolgál a mentális gyógyítás feltételeinek, és így méltán lett az orosz gyógyítás sajátossága.

Az orosz gyógyítási mód a fizikai világunkat átható energiák – de mondhatnánk úgy is, hogy a lélek – szintjén történik. Elménkkel gyakran nem értjük, miként megy végbe a gyógyulás, de szellemünkkel és lelkünkkel – igen. A lélek közvetít a szellem és a test között, ehhez pedig érzelmeinket és érzékeinket használja.

Hogy hogyan is történik mindez?

Mint minden a világon, az emberi test is energiák összességéből áll. Ez számos holisztikus gyógymód kiindulási pontját jelenti. A mentális gyógyítás, vagy szellemgyógyászat az alapja az orosz gyógyításnak is, melyben a beavatkozás az emberi test legközvetlenebb energiasíkján – az éteri burokban történik. A test gyógyításán felül ide sorolható még a tudat „átprogramozása” is, ami segít visszaállítani az embert az eredeti harmónia ősállapotába. A fogantatás pillanatában „megszületett” ideakép még egészséges és tökéletes, és mint információ megmaradt az Egységes Közös Tudatban. Különböző tudati eljárásokkal ez az azonosulás visszahozható, és a sejtszintű emlékezés elindítja a regenerálódást a szervezetben – fizikai beavatkozás nélkül, teremtő erőnk segítségével.

 • Vörös Mária Nyemirovszkaja
  Az orosz energiagyógyászat nagykönyve
  Az öngyógyítás gyakorlatai a Tiszta Tudat fényében
  Kiadó: Angyali Menedék
  Kiadás éve: 2020
  Oldalszám: 620
  Kötés: Keménytáblás
  ISBN: 9786156115140

 • Raktárkészlet
  0 db
  Cikkszám
  835909
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés