Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás
Házhozszállítás Foxposttal házhoz vagy automatába.
Termék részletek


Az elveszett lány története

-32%
ÚJ
Az elveszett lány története
4 599 Ft
Akció: 3 125 Ft
Kezdete: 2022.04.17   A készlet erejéig!

Berlin, 1939. Amanda Sternberg és férje Julius, lányaik boldog jövőjéről szövögetett álmai szertefoszlanak, amikor a nácik felgyújtják a család imádott berlini könyvesboltját, és koncentrációs táborba hurcolják Juliust. A kétségbeesett Amanda gyermekeivel Dél-Franciaország felé menekül, ahol egy régi családi barát özvegye beleegyezik, hogy befogadja. Útközben egy Kubába tartó hajó lehetőséget kínál a lányok megmentésére, és a kényszerhelyzetbe került Amanda olyan döntést hoz, amely élete végéig kísérteni fogja. A náci csapatok végül a menedékéül szolgáló kicsiny francia faluban, Haute-Vienne-ben is rátalálnak, és a reményét vesztett anyának a túlélés érdekében el kell búcsúznia családja maradékától is.

New York, 2015. A nyolcvanéves Elise Duvall telefonhívást kap egy távoli országból. Az őt hívó asszony egy olyan korszakból ad át neki üzenetet, amelyet egész életében száműzni kívánt az emlékezetéből. Elise, aki francia katolikusként a II. világháborút követően érkezett New Yorkba, döbbenten fedezi fel, hogy a megsárgult leveleket az anyja írta németül, még a háború alatt. És bár az idős nő mindent megtesz azért, hogy távol tartsa magától a múltját, váratlanul rázúdulnak hét évtized elfeledettnek hitt titkai.

Az igaz történeten alapuló regény a II. világháború során elkövetett egyik legborzalmasabb náci rémtett hiteles krónikája, ám több is ennél: gyönyörűen megírt családi történet a szeretetről, a túlélésről és a megbánásról.

 • Armando Lucas Correa
  Az elveszett lány története
  Kiadó: Alexandra
  Kiadás éve: 2022
  Oldalszám: 368
  Kötés: Puhatáblás
  ISBN: 9789635822997

 • Cikkszám
  782356
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés