Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Házhozszállítás
Házhozszállítás Foxposttal házhoz vagy automatába.
Termék részletek


Az égő Oroszország

-30%
ÚJ
Az égő Oroszország
5 490 Ft
Akció: 3 845 Ft
Kezdete: 2023.03.30   A készlet erejéig!

Történelmi távlatból látható igazán, hogy a bolsevizmus csak egy lépcsőfoka volt annak a tervnek, amely most, jelenkorunkban halad a végkifejlet felé. Mára a kommunizmus színt váltott, vörösről zöldre, képviselői a klímamozgalmak programját hirdetve akarják ismét „megmenteni” az emberiséget. A végső céljuk jól láthatóan nem más, mint magának az embernek a megsemmisítése. A jövő társadalmában az ember már csak egy kis alkatrész lesz a Great Reset gazdaságában, egy géppel irányítható, folyamatos kontroll alatt tartott biorobot.

Ez a velejéig romlott és beteg rendszer nem egyik napról a másikra fejlődött ki. Kezdeti megjelenési formája az úgynevezett kommunista kísérlet volt, amely a XX. században először Oroszországot borította lángba. Huszár Károly Az égő Oroszország című könyvében mint egy nagy szerkezetet, úgy szedi szét a bolsevizmus gépezetét, így a teljes keresztmetszetét láthatjuk egy olyan ideológiai rendszernek, amelyik teljesen máshogy működik és más célok felé halad, mint ahogy azt a tervezői hirdetik.

Huszár Károly (1882-1941) magyar politikus, miniszterelnök, a nemzetgyűlés és a képviselőház volt alelnöke, a magyarországi keresztényszocialista mozgalom egyik elindítója. 1910-től 1918-ig a sárvári kerület országgyűlési képviselője. Az első világháború kitörésekor mint őrmester ment ki a frontra. A második és harmadik Friedrich-kormányban vallás- és közoktatásügyi miniszter. 1919. november 24. – 1920. március 1. között miniszterelnök. Ekkor történt Horthy Miklósnak Magyarország kormányzójává való megválasztása is. Ezt követően Huszár Károly benyújtotta lemondását, hogy átadja helyét egy olyan kormánynak, amely parlamentáris alapon a nemzetgyűlés többségi pártjaiból alakul meg. 1930-ban a Szent Imre Év jubiláris ünnepségeit rendezte, ezért XI. Pius pápától a Nagy Szent Gergely lovagrend nagykeresztjét kapta elismerésül. Alig volt olyan katolikus és nemzeti irányú egyesület, amelynek vezérkarában ne kapott volna helyet.


 • Huszár Károly
  Az égő Oroszország
  A kommunizmus előtörténete
  Kiadó: Kárpátia Stúdió
  Kiadás éve: 2023
  Oldalszám: 412
  Kötés: Puhatáblás
  ISBN: 9789637010095

 • Szerző
  Huszár Károly
  Cím
  Az égő Oroszország
  ISBN
  9789637010095
  Cikkszám
  914612
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés