Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Az átváltozás - 95 éve hunyt el FRANZ KAFKA

-25%
ÚJ
Az átváltozás - 95 éve hunyt el FRANZ KAFKA
 • Az átváltozás - 95 éve hunyt el FRANZ KAFKA
1 190 Ft
Akció: 893 Ft
Kezdete: 2019.05.30   A készlet erejéig!

A kötetben Kafka "álomkorszakának" remekei, mindmáig legismertebb, már életében is megjelent elbeszélései találhatók, melyben Kafka abszurd vagy csak beteges tudatállapotokban létező helyzetekben lépteti színre hőseit.

2019. június 3-án 95 éve hunyt el FRANZ KAFKA német író. Prágában született, németül írt, s a XX. század egyik legjelentősebb prózai újítója volt. Legismertebb műveiben - A per, A kastély - a valóság hatásait növelte abszurddá; szuggesztív, egyben álomszerű műveinek hősei rendszerint elbuknak az elidegenedett világban. Stílusa hideg, szenvtelen, aprólékosan pontos és kimunkált. Életműve - különösen a II. világháború utáni évtizedekben - rendkívüli hatást váltott ki. Jelentős Az átváltozás című elbeszéléskötete, valamint naplója és levelei. (KalPress)

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Franz Kafka
  Az átváltozás
  Kiadó: Európa
  Kiadás éve: 2016
  Oldalszám: 352
  ISBN: 9789634052692

 • Cikkszám
  521395
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés