Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Az átkozott út - 70 éves STEPHEN KING

-25%
ÚJ
Az átkozott út - 70 éves STEPHEN KING
 • Az átkozott út - 70 éves STEPHEN KING
 • Az átkozott út - 70 éves STEPHEN KING
 • Az átkozott út - 70 éves STEPHEN KING
3 590 Ft
Akció: 2 693 Ft
Kezdete: 2017.09.20   A készlet erejéig!

Bart Dawes húsz éve lakik ugyanabban a házban, itt szerelmeskedett először a feleségével, itt játszott a kisfiával Most a kisvároson át új utat építenek, és ez előbb a munkahelyét, majd az otthonát fenyegeti. Bart azonban nem hagyja magát az útépítő céggel, sőt az egész világgal szembeszáll, hogy megvédje az életét: azt az egyetlen életet, amelyben megtalálta törékeny boldogságát. Az 1970-es években játszódó történet vége teljes összeomlás; a kisvárosban, mely a modernizáció útjára lépne, végül kő kövön nem marad.

Magyarul most először jelenik meg Stephen King korai regénye: egy átlagember kiúttalan küzdelmének szívszorító története. King, akiből aztán a horror és a thriller királya lett, finom pszichológiai meglátásokkal teli, igazi irodalmi regényt írt, de ebben sem tagadta meg önmagát itt is elszabadul a pokol a külvilág hatalmas erőivel szemben tehetetlen gyönge ember meggyötört idegrendszerében és a külvilágban egyaránt.

2017. szeptember 21-én 70 éves STEPHEN KING amerikai író. Az utóbbi évtizedek egyik legnépszerűbb bestseller szerzője, egyebek mellett a Cujo, A ragyogás, az Állattemető, a Rémkoppantók, a Rémautó és a filmbemutató miatt a napokban ismét kiadott AZ című horror regények szerzője egyszer azt mondta, könyveinek témáit gyermekkori élményeiből vette, s tényleg nem volt könnyű gyermekkora. Apja a születése után azonnal le-lépett, és meghatározó élménye volt, hogy látta, amint kis barátját elüti a vonat, a darabjait úgy kellett összeszedegetni egy kosárba. Már a suliban elkezdte írói karrierjét, haverjaival látott a moziban egy horrorfilmet, majd a történetet megírta, sokszorosította, és kétezer példányt adott el belőle a környék iskoláiban. A nagy kiadókkal azonban sokáig nem tudott zöldágra vergődni, alkoholista lett, rákapott a drogra, óriási szerencséje, hogy akkor már nős volt, és felesége mellé állt a bajban. De nem csak simán az életét köszönheti az asszonynak: mindent. A menyecske volt ugyanis, aki kikotorta a szemétkosárból Carrie című első regényének kéziratát, elvitte egy kiadóhoz, és sikerült kijárnia megjelenését. És ezzel King elindult a siker útján, pár év múlva milliomosként ünnepelte gyógyulását. 1999-ben azonban súlyos balesetet szenvedett, elütötte egy autó, egy lap már a halálhírét költötte. Mégis megmaradt, felépülése után pedig rémísztő dolgok vették kezdetüket. King megvásárolta azt az autót, ami elütötte, és saját kezűleg verte széjjel. A balesetben vétkes sofőr felfüggesztett börtönbüntetést kapott, de mégis szörnyű véget ért: 2000-ben rejtélyes körülmények között meghalt. Pontosan áldozata, Stephen King születésnapján. Tiszta horror! (Kalendárium Press)

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Stephen King
  Az átkozott út
  Kiadó: Európa
  Kiadás éve: 2016
  Oldalszám: 392
  ISBN: 9789634055198

 • Cikkszám
  864808
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés