Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Az apartman - 70 éves DANIELLE STEEL

-25%
ÚJ
Az apartman - 70 éves DANIELLE STEEL
 • Az apartman - 70 éves DANIELLE STEEL
2 399 Ft
Akció: 1 799 Ft
Kezdete: 2017.08.13   A készlet erejéig!

Amikor a divattervezőnek készülő Claire New York "Pokol Konyhája" városrészében rátalál a tágas és napfényes padlástérre, úgy érzi, mindig is ilyen otthonra vágyott. Ám a lakás egy embernek túl nagy és túl drága, így lakótársakat kell keresnie. Először megismerkedik az első regényét író Abbyvel, aki saját erejéből próbál megállni a lábán, minél távolabb gazdag családjától; később csatlakozik hozzájuk a tehetséges és ambiciózus pénzügyi szakember, Morgan; végül pedig Sasha, a szülész-nőgyógyász orvostanhallgató, egy körülrajongott szuper-modell ikertestvére.

A szárnyaló fantáziájú Claire összeütközésbe keveredik konzervatív ízlésű főnökével, így tervezői karrierje válságba kerül. Abbyt megbabonázza egy idős producer, aki aláássa önbizalmát, és letéríti az írói pályáról. Morgannek balsejtelmei támadnak nagyra becsült felettesével kapcsolatban, már nem biztos benne, hogy ismeri-e igazán. Sasha életének minden percét hivatásának szentelné, ám celeb húga kockázatos döntései veszélybe sodorják.
A közös élet az apartmanban egymást vigasztaló-támogató családdá kovácsolja a barátnőket, de a váratlan fordulatok hatására fájó szívvel kénytelenek szembesülni a keserédes valósággal: előbb-utóbb mindannyian kiröppennek a biztonságos fészekből, ahol álmaik megszülettek.

2017. augusztus 14-én 70 éves DANIELLE STEEL amerikai írónő. A népszerű bestsellerek világhíres írójának regénybe illően szomorú gyermekkora volt, szülei elváltak, nem törődtek vele, a kis Danielle sokat betegeskedett, gyakran volt kórházban. A magányos kislány az olvasáshoz menekült, a könyvek lettek legjobb barátai. S mivel nem Shakespeare-t, hanem könnyes lányregényeket olvasott, hamar rájött arra, ilyeneket ő is tudna írni. îgy bár felnőtt életét a reklámszakmában kezdte, huszonévesen megírta első regényét, s mivel a Hazafelé szép siker lett, végleg az írásnak szentelte életét. Azóta ontja a bestsellereket, több mint hetven regényt írt, könyveit 800 millió példányban adták ki világszerte. Szerelmes történetei harminc nyelven olvashatóak, így természetesen magyarul is kiadták a többi között az Egyszer az életben, A sors kereke, az Apu, a Szívdobbanás, a Váratlan szerelem, a Palomino, a Szerelmes nyárutó, A cár balerinája, A sztár és a Titkok című könyvét. Eddig közel kéttucat regényét filmesítették meg. Több írása született saját élményeiből, s van is miről mesélnie, négy házasságából hét gyermeke és két mostohagyermeke van, korábbi férjei között volt csapodár francia bankár és gyanúsan magyaros (Bill Toth) nevű részeges fuvarozó, s volt olyan házassága, ami alig 17 hónapig tartott. Második házassága jellegzetes Danielle Steel-regénybe illő történet; jövendőbelijét egy börtönlátogatása során ismerte meg, az esküvőt is a rácsok mögött tartották. A milliomos írónő azonban már sosem lehet felhőtlenül boldog, évekkel ezelőtt kábítószertúladagolásban meghalt szeretett fia, a 19 éves Nicholas, s a tragédiát azóta sem tudta kiheverni. Pedig szokása szerint még "kiírni" is megpróbálta magából fájdalmát. (Kalendárium Press)

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Danielle Steel
  Az apartman
  Kiadó: Maecenas
  Kiadás éve: 2017
  Oldalszám: 326
  ISBN: 9789632033136

 • Cikkszám
  430910
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés