Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Apám, a drogbáró - 25 éve halt meg PABLO ESCOBAR

-25%
ÚJ
Apám, a drogbáró - 25 éve halt meg PABLO ESCOBAR
 • Apám, a drogbáró - 25 éve halt meg PABLO ESCOBAR
 • Apám, a drogbáró - 25 éve halt meg PABLO ESCOBAR
3 999 Ft
Akció: 2 999 Ft
Kezdete: 2018.12.01   A készlet erejéig!

Juan Pablo Escobar, jelenlegi nevén Juan Sebastián Marroquín Santos a világtörténelem legismertebb drogkereskedőjének a fia. Medellínben született 1977-ben. Építész és ipari tervezőmérnök. Mint pacifista, párbeszédet és megbékélést kezdeményezett azokkal, akik a nyolcvanas és kilencvenes években lettek apja drogkereskedelemmel kapcsolatos terrorizmusának áldozatai. Gyakran tart előadásokat, szerepelt az ENSZ Nemzetközi Békenapján bemutatott, díjnyertes dokumentumfilmben, amely „Apám bűnei” (Pecados de mi padre) címen jelent meg 2009-ben.

A családi történeteket mindig hallgatás övezi, és csak az idő múlásával válik kimondhatóvá és meghallhatóvá az igazság. Azt hittük, hogy mostanra már mindent elmondtak Pablo Escobarról, a drogkereskedőről, Latin-Amerika valaha élt legszörnyűbb bűnözőjéről, de ezek a történetek mindig külső szemlélők történetei voltak, sosem az otthon melegéből mesélték el őket.
Huszonegy évvel a Medellín kartell fejének halála utá, Juan Pablo Escobar utazásra indul a múltba, amit nem válaszhatott, ami elkerülhetetlenül a sajátja, hogy megmutathassa apja eddig ismeretlen oldalát: egy férfi, aki elképzelhetetlen kegyetlenségre volt képes, miközben a családját a végletekig szerette.

Ez a fiú nem az apát próbálja mentegetni, nem megváltást keres számára, hiszen a saját története is az erőszak szövedékéből épül fel.

2018. december 2-án 25 éve halt meg PABLO ESCOBAR kolumbiai drogbáró. Piti kis autótolvajból lett multimilliomos kábítószercsempész, fénykorában nemcsak a medellíni drogkartell felett uralkodott, de valóságos háborút folytatott az állammal. Végül önként vonult börtönbe, nehogy kiadják az Egyesült Államoknak, ám idővel mégis megszökött, s a biztonságiakkal folytatott tűzharcban vesztette életét.

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Juan Pablo Escobar
  Apám, a drogbáró
  Kiadó: Trubadur
  Kiadás éve: 2017
  Oldalszám: 515
  ISBN: 9789632278179

 • Cikkszám
  572067
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés