Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Amiről 20 évig nem beszéltem... - 50 éves BALÁZS PALI

-25%
ÚJ
Amiről 20 évig nem beszéltem... - 50 éves BALÁZS PALI
 • Amiről 20 évig nem beszéltem... - 50 éves BALÁZS PALI
3 699 Ft
Akció: 2 774 Ft
Kezdete: 2018.07.23   A készlet erejéig!

Hogyan lesz egy falusi fiúból országosan körülrajongott sztár? Mi a titka annak, aki két évtizede rendületlenül tartja népszerűségét?

Balázs Pali sikerét sokszor és sokan próbálták megfejteni az elmúlt két évtizedben, eddig sikertelenül. Pályafutásának 20. jubileumi évében azonban úgy döntött, életrajzi könyvben mesél azokról a sorsfordító mérföldkövekről, amelyekről eddig hallgatott.

Kiderül, hogyan lett már első magánkiadású kazettájával Békéscsabán városszerte népszerű, hogyan lett belőle a "Viharsarki tornádó", majd hogyan vitték helyi rajongói gyakorlatilag a vállukon az akkori legnézettebb országos tévéműsorba.

A sikert azonban neki sem adták ingyen, az ellenszelek az ő vitorláit is próbálták eltéríteni - sikertelenül. Pali e kötetben az átvirrasztott éjszakákról, a lelki tusákról is kendőzetlen őszinteséggel mesél, továbbá beavat az országjárás kulisszatitkaiba.

Balázs Pali az élő példa arra, hogy ha az ember mer nagyot álmodni, akkor igenis megkapja méltó jutalmát. Sőt céljait jócskán túl is szárnyalták az elmúlt két évtizedben elért sikerek.
Ahogy ő mondja, mára már sokkal több jót kapott az élettől, mint amit annakidején eltervezett.

Mindabból, amit a könyvben elmesél, végigtekintve az elmúlt húsz éven, mi is példát meríthetünk a sikereiből.

2018. július 25-én 50 éves BALÁZS PALI táncdalénekes. A békéscsabai fiú tiniként kezdett zenélni, előbb gitározott, még saját együttest is alapított. Aztán áttért az éneklésre, de akkor még nem sok fantáziát láttak benne, első kazettáját 1996-ban saját maga adta ki. 1999-ben megjelent Romantikus slágerek című lemeze viszont kirobbanó siker lett, s akkor ismerte meg az ország, amikor rendszeres vendége volt Lagzi Lajcsi népszerű showműsorának, a Dáridónak. Azóta folyamatosan a csúcson van, aranylemezeit platinalemezek követik, évente száz fellépést bonyolít, és 2002-ben saját lemezkiadót alapított, úgyhogy erre már nincs gondja. Pár éve Határtalan randevú címmel indított koncertsorozatot, hogy szegény határon túli magyarok se legyenek megfosztva tehetségétől. Az idei év se maradt el siker nélkül, Lángra gyújtottad a szívemet címmel adott ki korongot. A göndörhajú énekes, a nők nagy kedvence bírja a tempót, rendszeres sportolással biztosítja kiváló kondícióját. Szívesen sétál a természetben, a labdajátékokért pedig egyenesen rajong, lelkesen focizik, tagja a zenész- és a színészválogatottnak is. Nem érdemtelenül, húszéves koráig igazolt labdarúgó volt, a Békéscsabai Előre tartalékcsapatának tagja. De a legnagyobb öröm, ha a fiával focizhat, aki válogatott focista akar lenni, nem énekes. Dícséretes dolog. (Kalendárium Press)

 

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Sándor András
  Balázs Pali: Amiről 20 évig nem beszéltem...
  Kiadó: Art Nouveau
  Kiadás éve: 2016
  Oldalszám: 240
  ISBN: 9786155104817

 • Cikkszám
  237559
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés