Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Amerikaiak - 15 éve hunyt el HOWARD FAST

ÚJ
használt, antikvár könyv
Raktárkészlet: 1 db
Amerikaiak - 15 éve hunyt el HOWARD FAST
 • Amerikaiak - 15 éve hunyt el HOWARD FAST
 • Amerikaiak - 15 éve hunyt el HOWARD FAST
 • Amerikaiak - 15 éve hunyt el HOWARD FAST
890 Ft

Ha volt is az apjában valamikor kedvesség, szeretet, gyöngédség, mindennek nyoma sem maradt; most kemény és megingathatatlan volt, mint a szikla. Á félelem árnyéka állt közöttük. A fiú rosszaságát, vagy legalábbis, amit rossznak gondolt az apa, büntetés követte. Az apa keserű múltjának élményeit, tapasztalatait olyan hosszú papirosra sem lehetne leírni, mint az Ohio-folyó. A büntetésbe mindig beleadott egy keveset a keserűségéből. Csak sört ivott; ilyenkor megkönnyebbült, mint az iszákosok és haragját fia elnáspángolásában vezette le. A konyha falán lógott egy hajtószár darabja. A dühbegurult apa barna, ráncos arcán félelmetes kifejezés ült, amint megindult a szíj felé. Ez a kifejezés, a düh, a harag egyszerű jele, mindent elmondott a fiúnak. Apja sötét, komor arca pontosan elárulta, hogy nem a két fivére és nem a három húga büntetése következik; nem, jól tudta, mikor kerül rá a sor. – Gyere! – mondta az apja. – Szedd a lábadat! És a fiú megértette. Mikor többi testvérére került a sor, azok könyörögve, siránkozva menekültek. De ő nem. Testvérei érdekében gyakran könyörgött az édesanyja, noha jól tudta, hogy ezzel csak növeli a könyörtelen apa mérgét. Ezért a fiáért nem könyörgött, csak olyankor, amikor az hangosan jajveszékelt. És ennek is elérkezett az ideje.

2018. március 12-én 15 éve hunyt el HOWARD FAST amerikai író. Több mint nyolcvan nyelvre fordították le könyveit, úgyhogy bátran lehet világsikerű írónak nevezni. Híres könyve Az utolsó határ, az Amerikai legenda és A szabadság útja is, messze legolvasottabb regénye azonban a Spartacus, amely meghódította a világot, és filmeken is feldolgozták. Legjobb könyvei természetesen olvashatóak magyarul is. (KalPress)

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Howard Fast
  Amerikaiak
  Kiadó: Révai
  Kiadás éve: 1950
  Oldalszám: 312

  közepes állapotú antikvár könyv

 • Raktárkészlet
  1 db
  Cikkszám
  325046
  Státusz
  ÚJ    használt, antikvár könyv    
Webáruház készítés