Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Álomország - Hol a határ? - 50 éves KÁLMÁN OLGA

-25%
ÚJ
Álomország - Hol a határ? - 50 éves KÁLMÁN OLGA
 • Álomország - Hol a határ? - 50 éves KÁLMÁN OLGA
 • Álomország - Hol a határ? - 50 éves KÁLMÁN OLGA
3 990 Ft
Akció: 2 993 Ft
Kezdete: 2018.02.22   A készlet erejéig!

Immár két évtizede az átlag magyar hírfogyasztóhoz képest töményebben kapom a politikát, ez a munkaeszközöm. Ezt az előnyt, tudást, hívjuk bárminek is, szeretném most a megértésre felhasználni. Mindannyiunk megértésére. A folyamatok és okok megértésére. Célja volt a menekültekről szóló nemzeti konzultációnak, a plakátkampánynak, a kerítésépítésnek, a törvények szigorításának, de mi? Mit tudtunk meg ezek által, és mi változott ezek hatására? Tudjuk-e azt, hogy ma a világban emberek százezrei, milliói MIÉRT indulnak útnak? Mi az ő céljuk? Hogyan éltek? Hogyan fognak ezek után? És mi lesz a mi eddigi világunkkal, Magyarország, Európa világával? Tudunk, és egyáltalán akarunk együtt élni? És miért kellene együtt élnünk?

Igen, mindenkinek igaza van, aki azt állítja, hogy a menekültkérdést meg kell oldani, Európának összefogva kell megtalálnia a válaszokat. Erre én nem vállalkoznék, arra viszont igen, hogy aki megtisztel a könyv elolvasásával, azt kiléptessem a probléma leegyszerűsített világából, hogy sorsokat mutassak meg, az övékét és a miénket. (Kálmán Olga)

Ha történik velem, velünk valami, akkor ennek a naplónak a sorai el fogják majd mesélni a világnak, hogy mit éltünk át, vagy mibe haltunk bele. (Nedja naplójából)

2018. február 23-án 50 éves KÁLMÁN OLGA újságíró, műsorvezető, korábban az ATV-n az Egyenes beszéd, most a Hír TV-ben az Egyenesen című műsor műsorvezetője.

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Kálmán Olga
  Álomország - Hol a határ?
  Kiadó: Libri Kiadó
  Kiadás éve: 2015
  Oldalszám: 300
  ISBN: 9789633107379

 • Cikkszám
  375456
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés