Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Álmaim férfija - 65 éves JOHANNA LINDSEY

-25%
ÚJ
Álmaim férfija - 65 éves JOHANNA LINDSEY
 • Álmaim férfija - 65 éves JOHANNA LINDSEY
2 490 Ft
Akció: 1 868 Ft
Kezdete: 2017.03.09   A készlet erejéig!

Johanna Lindsey lebilincselő mesélő, aki úgy fonja a romantikus történetek szálait, mint senki más. Megnyerő jellemekből, lélegzetelállító kalandokból és lüktető szenvedélyből szőtt históriái megérintik olvasói szívét.

A környék legkívánatosabb lánya, a vadóc és szeszélyes Megan Penworthy házassági terveinek célpontja Ambrose St. James – egy férfi, akivel még sosem találkozott, ám feltett szándéka, hogy feleségül megy hozzá. Más kérő szóba sem jöhet, különösen nem Devlin Jefferys, a meglehetősen jóképű, de rendkívül alacsony sorból származó lótenyésztő.

A cserfes, hercegi címre vadászó vörös szépség elbűvöli Sir Ambrose-t, aki azért adja ki magát a rangtalan Jefferysnek, hogy elkerüljön egy valószínűleg halállal végződő párbajt. Megesküszik, hogy elcsábítja és megszelídíti a lányt, mégpedig úgy, hogy közben valódi személyazonosságát sem fedi fel – ezzel áthúzva Megan számításait arról, hogy álmai férfijával kösse össze az életét. Csakhogy a férfi nem tudja, hogy az igéző kis cselszövő lesz az egyetlen nő, akit valaha is feleségül kívánna venni.

AZ ÉRZÉKI TÖRTÉNETRE VÁGYÓ OLVASÓ NEM FOG CSALÓDNI JOHANNA LINDSEYBEN. Chicago Sun-Times

(A magyarul Álmaim hercege címmel, 1993-ban megjelent regény új fordításban.)

2017. március 12-én 65 éves JOHANNA LINDSEY amerikai írónő. Édesapja katonatiszt volt, s éppen Németországban szolgált, amikor Johanna megszületett. Ám nem Európában, hanem Hawaii szigetén nőtt fel, majd szépen férjhez ment, és szült három gyereket. Szabadidejében kezdett írni, első regénye éppen négy évtizede, 1977-ben jelent meg. Mivel jól fogadták, folytatta, és világszerte ismert bestseller-szerző lett belőle. Könyvei 60 millió példányban fogytak, tucatnyi nyelven kiadták őket, sokat közülük magyarul is. (Kalendárium Press)

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Johanna Lindsey
  Álmaim férfija
  Sherring cross 1.
  Kiadó: Gabo
  Kiadás éve: 2015
  Oldalszám: 455
  ISBN: 9789636899653

 • Cikkszám
  853961
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés