Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Agykontroll - 70 éves STEPHEN KING

-25%
ÚJ
Raktárkészlet: 0 db
Agykontroll - 70 éves STEPHEN KING
 • Agykontroll - 70 éves STEPHEN KING
 • Agykontroll - 70 éves STEPHEN KING
 • Agykontroll - 70 éves STEPHEN KING
4 290 Ft
Akció: 3 218 Ft
Kezdete: 2019.05.27   A készlet erejéig!
Nincs raktáron

Amikor egy sokszoros gyilkos ráébred, hogy a szellemnek hatalma van az anyag fölött.

Bill Hodges, a nyugdíjas zsaru és társa, Holly Gibney egy öngyilkosság ügyében
nyomoznak, amelyhez köze lehet Brady Hartsfieldnek, az ördögi Mercedeses Gyilkosnak.

Igaz, Brady öt évvel azelőtt, amikor többször is fejbe vágták a zsúfolt koncertcsarnokban, amelyet fel akart robbantani, olyan súlyos agysérülést szenvedett, hogy azóta is kórházban van, csak üresen bambul, és az orvosok szerint reménye sincs a gyógyulásra. Ám a 217-es szobában, ahol az ártalmatlannak tartott gyilkos vegetál, egy titokzatos, gonosz erő ébred, amely hozzásegítheti Bradyt, hogy bosszút álljon ellenségein - sőt az egész városon?

A Mr. Mercedes és az Aki kapja, marja után itt a Bill Hodges-trilógia csattanós fináléja, amelyben a hősöknek immár egy természetfölötti képességgel rendelkező, sátáni alakkal kell megküzdeniük életre-halálra.

2017. szeptember 21-én 70 éves STEPHEN KING amerikai író. Az utóbbi évtizedek egyik legnépszerűbb bestseller szerzője, egyebek mellett a Cujo, A ragyogás, az Állattemető, a Rémkoppantók, a Rémautó és a filmbemutató miatt a napokban ismét kiadott AZ című horror regények szerzője egyszer azt mondta, könyveinek témáit gyermekkori élményeiből vette, s tényleg nem volt könnyű gyermekkora. Apja a születése után azonnal le-lépett, és meghatározó élménye volt, hogy látta, amint kis barátját elüti a vonat, a darabjait úgy kellett összeszedegetni egy kosárba. Már a suliban elkezdte írói karrierjét, haverjaival látott a moziban egy horrorfilmet, majd a történetet megírta, sokszorosította, és kétezer példányt adott el belőle a környék iskoláiban. A nagy kiadókkal azonban sokáig nem tudott zöldágra vergődni, alkoholista lett, rákapott a drogra, óriási szerencséje, hogy akkor már nős volt, és felesége mellé állt a bajban. De nem csak simán az életét köszönheti az asszonynak: mindent. A menyecske volt ugyanis, aki kikotorta a szemétkosárból Carrie című első regényének kéziratát, elvitte egy kiadóhoz, és sikerült kijárnia megjelenését. És ezzel King elindult a siker útján, pár év múlva milliomosként ünnepelte gyógyulását. 1999-ben azonban súlyos balesetet szenvedett, elütötte egy autó, egy lap már a halálhírét költötte. Mégis megmaradt, felépülése után pedig rémísztő dolgok vették kezdetüket. King megvásárolta azt az autót, ami elütötte, és saját kezűleg verte széjjel. A balesetben vétkes sofőr felfüggesztett börtönbüntetést kapott, de mégis szörnyű véget ért: 2000-ben rejtélyes körülmények között meghalt. Pontosan áldozata, Stephen King születésnapján. Tiszta horror! (Kalendárium Press)

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Stephen King
  Agykontroll
  Kiadó: Európa
  Kiadás éve: 2016
  Oldalszám: 416
  ISBN: 9789634055679

 • Raktárkészlet
  0 db
  Cikkszám
  456420
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés