Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Afréka - Egy missziós orvos kalandjai Afrikában

-25%
ÚJ
Raktárkészlet: 0 db
Afréka - Egy missziós orvos kalandjai Afrikában
3 490 Ft
Akció: 2 618 Ft
Kezdete: 2020.10.13   A készlet erejéig!
Nincs raktáron

Ez nem egy útikönyv, útleírás. Olyan magyar embereknek szóló könyv, akik keresik a kihívást az önmeghaladásra, az adás lehetőségét, a belső fejlődés valós színtereit, az értelmes életet ...

Különleges hangvételű könyvben meséli el Dr. Fodor Réka egy orvosnő élményeit Afrikáról, segítésről, boldogságról és szegénységről. Nem véletlenül Afréka lett az írás címe, hiszen egyszerre szól a fekete kontinens és egy elkötelezett ember közös életéről.

Réka 2010-től kezdve aktívan vesz részt a Nourish The Children (Tápláld a Gyermekeket) programban. 2015-ben az AHU (Magyar Afrika Társaság) XI. Orvosi Missziójának tagjaként Ugandában vett részt egy új kórház felépítésének előkészületeiben és a gyógyító munkában. Egy olyan kontinensen, ahol egymillió emberre jut 10 orvos és ahol mégis boldogok, kiegyensúlyozottak és barátságosak az emberek. „Innen Európából el sem tudjuk képzelni, mit jelent úgy élni, hogy néhány szem gyógyszer, egy háromnapos kezelés az élet és a halál közötti különbséget jelenti. Az AHU missziók során az igazi Afrikát láthattuk. Azt, hogy egy-egy pici adomány mekkora boldogságot tud okozni ott, ahol semmi szinte semmi sincs. Ezt látva az ember átértékeli mindazt, amit az életről gondol.”

A könyvben természetesen rengeteg a kaland, a különleges történet. Ezek felidézésben a bemutató házigazdája, Dr. Kiss Róbert Richard is segített, aki többször is útitársa volt Rékának a missziós munka során. A fejezetekben ott van az idő, ami Afrikában kicsit relatív, a kórház különleges alapköve, melyet nem is olyan egyszerű megszerezni, az étel ami majdnem eltűnt. Arról is szól, hogy ha mindenki leporolja gyerekkori álmait, követi a saját belső céljait, akkor meglelheti az értelmet az életében. „Mindenki élje a saját álmát”- tanácsolja a szerző, aki kicsit maga is afrikai lett.

Igazán lebilincselő olvasmány mindenkinek, aki meg szeretné találni célját a világban. Afrikában vagy egészen máshol.

"Világokat tud megváltoztatni, ha csak egyetlen embernek is adunk álmot" - szól a könyv egyik legerősebb üzenete. Én hiszem, hogy Afrikán túl, itthon Magyarországon is ilyen hatású lesz ez a történet, e könyv erején keresztül.
Balogh Ottó bestseller író, extrém sportoló, Afrika utazó és Afrika támogató.

 

Kövessen bennünket a Facebook-on is =  Afrika és könyvek 

És csatlakozzon FB-csoportunkhoz = Afrika, a titokzatos földrész

 

 • Dr. Fodor Réka
  Afréka - Egy missziós orvos kalandjai Afrikában
  Életstratégia, érvényesülés
  Kiadó: Greguss-Fodor Bt.
  Kiadás éve: 2016
  Oldalszám 215
  ISBN: 9789631269222

 • Raktárkészlet
  0 db
  Cikkszám
  240677
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés