Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Addig se iszik - 35 éves BÖDŐCS TIBOR

-25%
ÚJ
Addig se iszik - 35 éves BÖDŐCS TIBOR
 • Addig se iszik - 35 éves BÖDŐCS TIBOR
 • Addig se iszik - 35 éves BÖDŐCS TIBOR
 • Addig se iszik - 35 éves BÖDŐCS TIBOR
2 999 Ft
Akció: 2 249 Ft
Kezdete: 2017.12.10   A készlet erejéig!

"Mikor a szerzőt megismertem, még nagyképűen vallotta: "Hárman nem írunk: Szókratész, Jézus és én." Aztán megtört, és írni kezdett, paródiákat, persze - és megállt a kanál a levesben, de úgy, hogy a fal adta másikat. Úgy vágytunk erre a hangra ebben a karót nyelt, szürke, humordeficites honi literatúrában, mint egy falat kenyérre. Bödőcs írásaiban a páratlan irodalmi műveltség találkozik az igazi humorral Karinthy boncasztalán. Apját kérdezték, mit szól, hogy fia már ír is. "Addig se iszik" - válaszolta a bölcs öreg, és igaza volt: Tibor írás közben sose iszik. (Hmm...) Mert ilyen az irodalom: nevel, tanít, szórakoztat - és amíg írunk vagy olvasunk, addig se iszunk. Tisztelet a kivételnek. Fogadják tehát szeretettel az irodalmi paródia Lemmyjét, a magyar humor Billy, a Kölyökjét, a búcsúszentlászlói Rabelais-t. "Tessék mosolyogni!" " Cserna-Szabó András

2017. december 11-én 35 éves BÖDŐCS TIBOR humorista, a Showder Klub egyik legnagyobb felfedezettje, a Dumaszínház rendszeres fellépője, a stand up műfajának egyik legnépszerűbb hazai képviselője, a pár hete megjelent Addig se iszik című könyv szerzője.

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Bödőcs Tibor
  Addig se iszik
  Kiadó: Helikon
  Kiadás éve: 2017
  Oldalszám: 206
  ISBN: 9789632278773

 • Cikkszám
  639630
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés