Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


A szülés kézikönyve

-30%
A szülés kézikönyve
4 150 Ft
Akció: 2 905 Ft
Kezdete: 2013.06.19   A készlet erejéig!

Penny Simkin és Ruth Anceta könyve megjelenésének évében, 2011-ben három kiadást élt meg, s továbbra is megkerülhetetlen forrása mindannak a tudásnak, melynek révén megelőzhető, vagy „helyes útra terelhető” a nehéz szülés, mégpedig egyszerű, nem invazív módszerek, fogások révén.

A kötet jellemzői:
részletesen ismertetik a nehéz szülés kezelésében alkalmazható nem invazív beavatkozásokat
egyszerű és világos illusztrációkkal mutatja be azokat a testhelyzeteket, mozgásokat és manuális technikákat, melyekkel –a szülést megkönnyítendő- a magzat jobb pozícióba segíthető friss szakirodalmi és bizonyítékokon alapuló, illetve tapasztalati ismereteket nyújt

„Úgy gondoljuk, hogy a mai orvosi gyakorlatban elterjedt, bizonyítékokon alapuló orvoslás mellett egyre inkább szerepe lesz a páciens igényeihez alkalmazkodó, ún. individuális kezelési módoknak is. Ehhez nyújt nagy segítséget a kézikönyv. Ajánljuk mindazoknak, akik a szülés körüli teendők ellátásáért felelnek (szülészorvosok, bábák, dúlák, védőnők), továbbá az érdeklődő várandós nőknek és mindazoknak, akik a szülés folyamatával mélyebben szeretnének megismerkedni. Meggyőződésünk, hogy a szerzők néhány javaslata csökkenteni képes az elhúzódó szülés miatti császármetszések számát.”

 • Ruth Ancheta, Penny Simkin
  A szülés kézikönyve
  A szülés elhúzódásának megelőzése és kezelése
  Kiadó: SpringMed
  Kiadás éve: 2013
  Oldalszám: 357
  ISBN: 9786155166464

 • Cikkszám
  650583
Webáruház készítés