Új jelszó kérése
Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


A szülés kézikönyve

-30%
A szülés kézikönyve
4 150 Ft
Akció: 2 905 Ft
Kezdete: 2013.06.19   A készlet erejéig!

Penny Simkin és Ruth Anceta könyve megjelenésének évében, 2011-ben három kiadást élt meg, s továbbra is megkerülhetetlen forrása mindannak a tudásnak, melynek révén megelőzhető, vagy „helyes útra terelhető” a nehéz szülés, mégpedig egyszerű, nem invazív módszerek, fogások révén.

A kötet jellemzői:
részletesen ismertetik a nehéz szülés kezelésében alkalmazható nem invazív beavatkozásokat
egyszerű és világos illusztrációkkal mutatja be azokat a testhelyzeteket, mozgásokat és manuális technikákat, melyekkel –a szülést megkönnyítendő- a magzat jobb pozícióba segíthető friss szakirodalmi és bizonyítékokon alapuló, illetve tapasztalati ismereteket nyújt

„Úgy gondoljuk, hogy a mai orvosi gyakorlatban elterjedt, bizonyítékokon alapuló orvoslás mellett egyre inkább szerepe lesz a páciens igényeihez alkalmazkodó, ún. individuális kezelési módoknak is. Ehhez nyújt nagy segítséget a kézikönyv. Ajánljuk mindazoknak, akik a szülés körüli teendők ellátásáért felelnek (szülészorvosok, bábák, dúlák, védőnők), továbbá az érdeklődő várandós nőknek és mindazoknak, akik a szülés folyamatával mélyebben szeretnének megismerkedni. Meggyőződésünk, hogy a szerzők néhány javaslata csökkenteni képes az elhúzódó szülés miatti császármetszések számát.”

 • Ruth Ancheta, Penny Simkin
  A szülés kézikönyve
  A szülés elhúzódásának megelőzése és kezelése
  Kiadó: SpringMed
  Kiadás éve: 2013
  Oldalszám: 357
  ISBN: 9786155166464

 • Cikkszám
  650583
Webáruház készítés