Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


AZ - 70 éves STEPHEN KING

-25%
ÚJ
AZ - 70 éves STEPHEN KING
 • AZ - 70 éves STEPHEN KING
 • AZ - 70 éves STEPHEN KING
 • AZ - 70 éves STEPHEN KING
6 990 Ft
Akció: 5 243 Ft
Kezdete: 2017.09.20   A készlet erejéig!

Heten voltak. Hét kiskamasz barát, akiknek szembe kellett szállniuk a városukat terrorizáló rémmel. A csatornákban, a lefolyókban, a kanálisban lakó Az időről időre felszínre bukkant, és akkor útját hullák szegélyezték. Sok hulla. De Derry városában ezen senki sem lepődött meg. Az emberek halandóak, a gyerekek meg főleg. Egészen addig, amíg ők heten össze nem fogtak, hogy legyőzzék Azt.

Bill, a vezér, aki az öccse halálát akarja megbosszulni. Ben, akinek a könyvek a barátai, na meg az ennivaló. Richie, akinek mindig rosszkor jár a szája, ráadásul különféle Hangokon. Stan, aki gyűlöli a rendetlenséget és a piszkot. Eddie, akinek asztmája van és tankszerű anyja. Michael, a néger. És Beverly, a lány, akit ver az apja és akibe ketten is szerelmesek.

De hogyan szállhat szembe hét gyerek az egész várost megfertőző gonosszal? Stephen King hatalmas regénye vérfagyasztó izgalmak során válaszolja meg a kérdést. És mesél még gyerekkorról és felnőttségről, pénzről és szegénységről, barátságról és kirekesztettségről, lányról és fiúról. Szóval az életről.

2017. szeptember 21-én 70 éves STEPHEN KING amerikai író. Az utóbbi évtizedek egyik legnépszerűbb bestseller szerzője, egyebek mellett a Cujo, A ragyogás, az Állattemető, a Rémkoppantók, a Rémautó és a filmbemutató miatt a napokban ismét kiadott AZ című horror regények szerzője egyszer azt mondta, könyveinek témáit gyermekkori élményeiből vette, s tényleg nem volt könnyű gyermekkora. Apja a születése után azonnal le-lépett, és meghatározó élménye volt, hogy látta, amint kis barátját elüti a vonat, a darabjait úgy kellett összeszedegetni egy kosárba. Már a suliban elkezdte írói karrierjét, haverjaival látott a moziban egy horrorfilmet, majd a történetet megírta, sokszorosította, és kétezer példányt adott el belőle a környék iskoláiban. A nagy kiadókkal azonban sokáig nem tudott zöldágra vergődni, alkoholista lett, rákapott a drogra, óriási szerencséje, hogy akkor már nős volt, és felesége mellé állt a bajban. De nem csak simán az életét köszönheti az asszonynak: mindent. A menyecske volt ugyanis, aki kikotorta a szemétkosárból Carrie című első regényének kéziratát, elvitte egy kiadóhoz, és sikerült kijárnia megjelenését. És ezzel King elindult a siker útján, pár év múlva milliomosként ünnepelte gyógyulását. 1999-ben azonban súlyos balesetet szenvedett, elütötte egy autó, egy lap már a halálhírét költötte. Mégis megmaradt, felépülése után pedig rémísztő dolgok vették kezdetüket. King megvásárolta azt az autót, ami elütötte, és saját kezűleg verte széjjel. A balesetben vétkes sofőr felfüggesztett börtönbüntetést kapott, de mégis szörnyű véget ért: 2000-ben rejtélyes körülmények között meghalt. Pontosan áldozata, Stephen King születésnapján. Tiszta horror! (Kalendárium Press)

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Stephen King
  AZ
  Kiadó: Európa
  Kiadás éve: 2017
  Oldalszám: 1184
  ISBN: 9789634058045

 • Cikkszám
  152391
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés