Új jelszó kérése
Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


A zöld íjász - 85 éve hunyt el EDGAR WALLACE

ÚJ
használt, antikvár könyv
Raktárkészlet: 1 db
A zöld íjász - 85 éve hunyt el EDGAR WALLACE
 • A zöld íjász - 85 éve hunyt el EDGAR WALLACE
 • A zöld íjász - 85 éve hunyt el EDGAR WALLACE
 • A zöld íjász - 85 éve hunyt el EDGAR WALLACE
590 Ft

Egy vidéki angol kastély tulajdonosának nyugalmát különös eseménynek zavarják meg. Abe Bellamy, a gengszterből lett amerikai milliomos éjszakáit a kastély váratlanul megjelenő középkori szellemének látogatásai keserítik. Miután a titokzatos kísértet a kastélyon kívül is megjelenik, sőt megöli Creagert, a milliomos egykori üzlettársát, a Scotland Yard megindítja a nyomozást a Zöld Íjász után. A feladatot a fiatal Featherstone kapitány kapja meg, aki lelkes segítőkre talál Spike Holland amerikai újságíróban és egy amerikai lányban, Valerie Howettban. A lánynak különös oka van arra, hogy bejusson a titokzatos kastélyba: meggyőződése, hogy soha nem látott édesanyját Abe Bellamy tartja fogságban. A milliomos foglyul ejti és a kastély pincéjébe zárja Valerie-t és a rendőrtisztet...

2017. február 10-én 85 éve hunyt el EDGAR WALLACE angol író. Kizárólag kalandos történeteket és bűnügyi könyveket írt, s mintegy száz műve jelent meg, amelyek közül hetvenet magyarul is kiadtak. Hallatlanul népszerű könyvei közül is kiemelkedik A halál angyala és A sárga kígyó, valamint A zöld íjász című regénye, amely az első horrorkönyvek egyike. Több filmforgatókönyveit is írt, az ő műve nyomán készült például minden idők egyik legnagyobb mozisikere, a King Kong. (Kalendárium Press)

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Edgar Wallace
  A zöld íjász
  Kiadó: Dacia
  Kiadás éve: 1970
  Oldalszám: 348

  közepes állapotú antikvár könyv

 • Raktárkészlet
  1 db
  Cikkszám
  688185
  Státusz
  ÚJ    használt, antikvár könyv    
Webáruház készítés