Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


A zöld íjász - 145 éve született EDGAR WALLACE

ÚJ
használt, antikvár könyv
Raktárkészlet: 1 db
A zöld íjász - 145 éve született EDGAR WALLACE
 • A zöld íjász - 145 éve született EDGAR WALLACE
 • A zöld íjász - 145 éve született EDGAR WALLACE
 • A zöld íjász - 145 éve született EDGAR WALLACE
570 Ft

Egy vidéki angol kastély tulajdonosának nyugalmát különös eseménynek zavarják meg. Abe Bellamy, a gengszterből lett amerikai milliomos éjszakáit a kastély váratlanul megjelenő középkori szellemének látogatásai keserítik. Miután a titokzatos kísértet a kastélyon kívül is megjelenik, sőt megöli Creagert, a milliomos egykori üzlettársát, a Scotland Yard megindítja a nyomozást a Zöld Íjász után. A feladatot a fiatal Featherstone kapitány kapja meg, aki lelkes segítőkre talál Spike Holland amerikai újságíróban és egy amerikai lányban, Valerie Howettban. A lánynak különös oka van arra, hogy bejusson a titokzatos kastélyba: meggyőződése, hogy soha nem látott édesanyját Abe Bellamy tartja fogságban. A milliomos foglyul ejti és a kastély pincéjébe zárja Valerie-t és a rendőrtisztet...

2020. április 1-jén 145 éve született EDGAR WALLACE angol író. Kizárólag kalandos történeteket és bűnügyi könyveket írt, s mintegy száz műve jelent meg, amelyek közül hetvenet magyarul is kiadtak. Hallatlanul népszerű könyvei közül is kiemelkedik A halál angyala és A sárga kígyó, valamint A zöld íjász című regénye, amely az első horrorkönyvek egyike. Több filmforgatókönyveit is írt, az ő műve nyomán készült például minden idők egyik legnagyobb mozisikere, a King Kong. (Kalendárium Press)

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Edgar Wallace
  A zöld íjász
  Kiadó: Dacia
  Kiadás éve: 1970
  Oldalszám: 348

  közepes állapotú antikvár könyv

 • Raktárkészlet
  1 db
  Cikkszám
  752108
  Státusz
  ÚJ    használt, antikvár könyv    
Webáruház készítés