Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


A végtelen történet - 90 éve született MICHAEL ENDE

-25%
ÚJ
A végtelen történet - 90 éve született MICHAEL ENDE
 • A végtelen történet - 90 éve született MICHAEL ENDE
 • A végtelen történet - 90 éve született MICHAEL ENDE
3 699 Ft
Akció: 2 774 Ft
Kezdete: 2019.11.11   A készlet erejéig!

"TEDD AZT, AMIT AKARSZ" Ez a felirata annak a medalionnak, amely a korlátlan hatalmat jelképezi Fantáziában. De hogy ez a mondat voltaképpen mit is jelent, azt Barnabás csak hosszú, fáradságos útja végén tudja meg.

Bux Barnabás Boldizsár számára, aki nem különösebben okos vagy szép, viszont gyönyörű történeteket tud mesélni, valóra válik minden gyermek álma: egy rejtélyes könyv olvasása közben hirtelen átkerül a mesébe, s ő lesz Fantázia birodalmának legfontosabb lakója, megmentője, akinek meséi nyomán új lények és tájak keletkeznek. Barnabás előtt nincs lehetetlen ebben a birodalomban, mert nála van a mindenható medál, az AURIN, s barátja lesz Fantázia legbátrabb vitéze, Atráskó és annak fehér szerencsesárkánya. Amikor azonban Barnabás túlságosan magabiztossá válik, s a medál feliratát - "Tedd azt, amit akarsz" - a saját érdekei szerint kezdi értelmezni, lassanként rémisztővé válik az addig oly kedves képzeletbeli világ. Barnabásnak sokat kell tanulnia, sok kalandot kell átvészelnie, hogy megtudja, hogyan lesz a fantázia hőséből a mindennapok hőse, s hogyan válhat története valóban végtelenné.

Bux Barnabás Boldizsár történetét már eddig is világszerte több millió felnőtt és gyermek ismerhette meg, hiszen Michael Ende örökérvényű meseregényét 1979-es megjelenése óta számtalan nyelvre lefordították, és egy csodálatos filmet is forgattak belőle.

2019. november 12-én 90 éve született MICHAEL ENDE német író. Kiváló író volt, sok művére lehetett volna büszke, világhírnevét mégis egyetlen munkájának köszönheti: ő írta a Végtelen történet című könyvet, amelyből híres film készült, a magyar mozik is vetítették. Egyébként az ő műve az Ármányos puncs-pancs című gyerekdarab is, amelyet a Budapest Bábszínház mutatott be. (KalPress)

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Michael Ende
  A végtelen történet
  Tedd azt, amit akarsz!
  Kiadó: Európa
  Kiadás éve: 2015
  Oldalszám: 440
  ISBN: 9789634050551

 • Cikkszám
  740293
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés