Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


A vége - 50 éves BARTIS ATTILA

-25%
ÚJ
A vége - 50 éves BARTIS ATTILA
 • A vége - 50 éves BARTIS ATTILA
4 990 Ft
Akció: 3 743 Ft
Kezdete: 2018.01.21   A készlet erejéig!

„Egy fotográfus története, aki… Nem: egy férfi története, aki… Nem: egy szerelem története, ami… Vagy több szerelem története, amik egymással… Vagy egy ország története, ami… Na hagyjuk. Ez a regény megad mindent, amit egy regény adhat: igazságot, őszinteséget, atmoszférát, mesét. Meg mindehhez még valamit, amit Bartis Attila rajongói már ismernek: az érzelmek olyan elképesztő erejű sodrását, ami magába ránt, és nem ereszt. Mindegy, hogy az olvasó mániákusnak tartja-e Szabad Andrást, vagy pedig halálosan beleszeret, mindenképpen azt érzi, csak úgy érdemes élni, ahogy ő: ezen a hőfokon. Az ilyen szereplőt nevezzük főhősnek. Vele kell menni.” (Kemény István)

2018. január 22-én 50 éves BARTIS ATTILA író, fotóművész, egyebek mellett A nyugalom című regény, valamint A kéklő pára és A Lázár apokrifek című novelláskötet szerzője.

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Bartis Attila
  A vége
  Kiadó: Magvető
  Kiadás éve: 2015
  Oldalszám: 604
  ISBN: 9789631432879

 • Cikkszám
  441206
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés