Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


A varázsló - 215 éve született ALEXANDRE DUMAS

-25%
ÚJ
A varázsló - 215 éve született ALEXANDRE DUMAS
 • A varázsló - 215 éve született ALEXANDRE DUMAS
2 490 Ft
Akció: 1 868 Ft
Kezdete: 2017.07.22   A készlet erejéig!

Dumas legszebb regényeinek ötödik kötete. A fekete tulipán, a Párizs mohikánjai, A királyné lovagja és A jávai orvos után most a világirodalom nagy mesélőjének egyik legsejtelmesebb, legfordulatosabb regénye, A varázsló került kiadásra. A történet 1760-ban kezdődik, de bizonyos értelemben évszázadokat ível át. Főhőse, Balsamo, ugyanis természetfölötti képességekkel megáldott kortalan és halhatatlan varázsló, aki számtalan veszély és izgalmas kaland közepette igyekszik végrehajtani "világmegváltó" küldetését...

2017. július 24-én 215 éve született az idősebb ALEXANDRE DUMAS francia író. A romantika irodalmának egyik legnépszerűbb alkotója volt, művei igényes stílusban írt kalandregények, amelyek meghódították az egész világot. Több mint száz könyvet írt, s nálunk is sok kiadást ért meg közülük A három testőr, a Monte Christo grófja, A fekete tulipán, vagy A királyné nyakéke című regénye, amelyeket sokszor feldolgoztak filmen is. Maga Dumas is romantikus alkat volt, szerette a kalandokat, az italt, a nőket, fia, a szintén világhíres íróvá lett ifjabb Dumas is szerelemgyereknek született, amelyet egyébként sosem bocsátott meg apjának. (Kalendárium Press)

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Alexandre Dumas
  A varázsló
  Kiadó: Arión
  Kiadás éve: 2007
  Oldalszám: 327
  ISBN: 9789639699137

 • Cikkszám
  956216
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés