Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


A tükörikrek - 95 éve született V.C. ANDREWS

-25%
ÚJ
A tükörikrek - 95 éve született V.C. ANDREWS
 • A tükörikrek - 95 éve született V.C. ANDREWS
3 299 Ft
Akció: 2 474 Ft
Kezdete: 2018.06.05   A készlet erejéig!

"Őket épp az egyformaságuk teszi különlegessé... Egyformán tehetségesek, ugyanazok a dolgok érdeklik mindkettőjüket, és egyformán teljesítenek az iskolában. Még a barátaik is ugyanazok."

Az egypetéjű ikerpárt maximalista anyjuk szinte mániákus módon egyformaságra neveli: ugyanolyan ruhát kell hordaniuk, ugyanúgy kell fésülniük a hajukat, ugyanazt kell enniük, ugyanazt kell tanulniuk, ugyanazt kell érezniük. Ha megöleli az egyiket, megöleli a másikat is; ha valamiért megbünteti az egyiket, megbünteti a másikat is. Még ahhoz is ragaszkodik, hogy a betűk száma azonos legyen a nevükben: Haylee Blossom Fitzgerald és Kaylee Blossom Fitzgerald.

A lányok a világtól kissé elszeparálva élnek, nincsenek is tudatában "furcsaságuknak". Anyjuk egy darabig otthon tanítja őket, csupán harmadik osztályos korukban kerülnek közösségbe. Az iskolában azonban már az első naptól különbözni szeretnének egymástól, és a vágy, hogy előtérbe helyezzék saját személyiségüket, az idő előrehaladtával egyre fokozódik bennük.

Ám amikor a fiúk udvarolni kezdenek nekik, és randevúra hívják őket, a két testvér olyan területre téved, amelyre anyjuk nem készítette fel őket. És ekkor valóban megmutatkozik a kettejük közti különbség, amely élet és a halálnál is rosszabb sors között dönthet.

2018. június 6-án 95 éve született V.C. ANDREWS amerikai írónő. Cleo Virginia Andrews volt a teljes neve, de amikor egyszer az egyik könyvét a nyomda elrontotta, és a címlapra nem C.V-t, hanem V.C-t nyomtattak, hogy ne okozzon zavart az olvasók fejében, úgy hagyta, és később már ezen a néven publikált. Irtózatos mennyiségű könyvet írt, s bár nem mindegyik remekmű, szerzőjük az egyik legnépszerűbb bestseller-író lett. Könyveit tucatnyi nyelvre lefordították, sokat közülük magyarra is. (KalPress)

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • V. C. Andrews
  A tükörikrek
  Kiadó: I.P.C. Könyvek
  Kiadás éve: 2018
  Oldalszám: 330
  ISBN: 9789636356484

 • Cikkszám
  819245
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés