Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


A tengerkék színű kiskutya története - 80 éves URBÁN GYULA

-25%
ÚJ
A tengerkék színű kiskutya története - 80 éves URBÁN GYULA
 • A tengerkék színű kiskutya története - 80 éves URBÁN GYULA
 • A tengerkék színű kiskutya története - 80 éves URBÁN GYULA
 • A tengerkék színű kiskutya története - 80 éves URBÁN GYULA
2 999 Ft
Akció: 2 249 Ft
Kezdete: 2018.05.22   A készlet erejéig!

Vannak olyan mesék, melyek Oroszországban történtek meg, vannak olyanok, amelyek Magyarországon vagy Japánban, vagy akár Indiában. Nincs ebben semmi különös.
Mindenütt vannak mesék, és mindegyik úgy kezdődik, hogy: Hol volt, hol nem volt Ez a mese pedig úgy folytatódik, hogy volt Amerikában egy Joe nevű tengerész, aki egy piszkos kis tengerészkocsmában csodálatos mesét mondott egy tengerkék színű kiskutya csodálatos kalandjairól országutakon és New Yorkban, hetedhét tengeren és az Északi-sarkkörön, sőt azon is túl. Zsuzsi azért vág neki a nagy útnak, hogy sok-sok viszontagságon átesve, még több próbát kiállva igaz barátokat szerezzen és megtalálja helyét a világban.
Mert a nagyvilág éppen azért olyan nagy,hogy mindennek és mindenkinek helye legyen benne, még a tengerkék színű kutyusoknak is.

A minden egér szereti a sajtot szerzőjének legújabb, hol mulatságos, hol szívszorító fordulatokban bővelkedő, megkapó humorú és felettébb tanulságos meséjét Horváth Andrea vidám, csupa szín-csupa szív rajzai illusztrálják.

2018. május 24-én 80 éves URBÁN GYULA író, költő és bábrendező, Marék Veronikával és Tarbay Edével a népszerű Centi-gyermekregények és a Minden egér szereti a sajtot című nagyszerű szerzője.

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Urbán Gyula
  A tengerkék színű kiskutya története
  Kiadó: Ulpius-Ház
  Kiadás éve: 2014
  Oldalszám: 82
  ISBN: 9789633833797

 • Cikkszám
  355157
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés