Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


A szerelem nyomában - 65 éves JOHANNA LINDSEY

-25%
ÚJ
A szerelem nyomában - 65 éves JOHANNA LINDSEY
 • A szerelem nyomában - 65 éves JOHANNA LINDSEY
2 490 Ft
Akció: 1 868 Ft
Kezdete: 2017.03.09   A készlet erejéig!

Melissa MacGregor vadregényes skót otthonából a londoni társasági élet forgatagába kerül – ám még e nagy kaland is elhalványul az ígéret mellett, amelyet Lincoln Ross Burnett szenvedélyes tekintetéből olvashat ki. Bár egy véletlen találkozás során alig pár szót váltanak, Melissa azonnal sejti, hogy e vakmerő idegen lesz a végzete. Lincoln ugyanekkor döbben rá arra, hogy élete mindaddig nem lehet teljes, míg a feleségének nem mondhatja Melissa MacGregort.

A fülig szerelmes Cambury vikomt udvarlása azonban nem halad döccenők nélkül a romantikus beteljesülés felé. Az említett döccenőkből egyszerre tizenhat is van – mind hatalmas termetű és izmos, közülük hatot Iannek hívnak, és mindegyiket MacFearsonnek. Melissa zord, rosszalló bácsikái egyben Lincoln gyerekkorának megkeserítői, akik megfogadják magukban, hogy minden áron megakadályozzák új keletű boldogságát. A férfi azonban ugyanennyire eltökélten néz szembe minden megpróbáltatással… hogy megszállottsága bűbájos tárgyát először Londonig… de ha kell, a világ végéig is kövesse.

A Sherring Cross sorozatban megjelent: Álmaim férfija, Szeress mindörökké!

„A New York Times lélegzetelállító bestsellere a romantikus regények vitathatatlan királynőjének tollából.” Gannett News Service

2017. március 12-én 65 éves JOHANNA LINDSEY amerikai írónő. Édesapja katonatiszt volt, s éppen Németországban szolgált, amikor Johanna megszületett. Ám nem Európában, hanem Hawaii szigetén nőtt fel, majd szépen férjhez ment, és szült három gyereket. Szabadidejében kezdett írni, első regénye éppen négy évtizede, 1977-ben jelent meg. Mivel jól fogadták, folytatta, és világszerte ismert bestseller-szerző lett belőle. Könyvei 60 millió példányban fogytak, tucatnyi nyelven kiadták őket, sokat közülük magyarul is. (Kalendárium Press)

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Johanna Lindsey
  A szerelem nyomában
  Sherring Cross trilógia 3.
  Kiadó: Gabo
  Kiadás éve: 2015
  Oldalszám: 440
  ISBN: 9789634060000

 • Cikkszám
  151090
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés