Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


A szépirodalom műfajai - 20 éve hunyt el HEGEDÜS GÉZA

ÚJ
használt, antikvár könyv
Raktárkészlet: 1 db
A szépirodalom műfajai - 20 éve hunyt el HEGEDÜS GÉZA
 • A szépirodalom műfajai - 20 éve hunyt el HEGEDÜS GÉZA
 • A szépirodalom műfajai - 20 éve hunyt el HEGEDÜS GÉZA
 • A szépirodalom műfajai - 20 éve hunyt el HEGEDÜS GÉZA
570 Ft

Mit is ígér az olvasónak A szépirodalom műfajai? Mindenekelőtt útmutatást az irodalmi műformák élettelien burjánzó dzsungelében, amely gazdagságával és sokszínűségével vonzza, csábítja az olvasót, de áttekinthetetlenségével néha félelmet, szorongást is ébreszt benne.

2019. április 9-én 20 éve hunyt el HEGEDÜS GÉZA író. Rendkívül sokoldalúan művelt ember volt, s mivel legendás mesélő, erről a tévénézők milliói is meggyőződhettek. Számos ismeretterjesztő műsorban szerepelt ugyanis, halála előtt nem sokkal például a Pipafüstben mesélt a kultúrhistória izgalmas érdekességeiről, de bármilyen témáról órákig tudott előadni, igen élvezetesen. Nemcsak remek előadó volt - a Színház- és Filmművészeti Főiskola tanáraként nemzedékek kedvence lett, óráira alig lehetett beférni -, de kiváló stílusban írt is, ezért aztán irodalom- és színháztörténeti könyvei is nagyon kedveltek. Kivételesen termékeny szerző volt, könyveinek száma száz körül lehet, csak regényből több mint egy tucatot írt, de verseiből is kiadott vagy tíz kötetnyit. A csúcsot azonban rádióműsoraival tartja, állítólag több mint ezerben szerepelt, bár kétséges, hogy össze tudta-e valaki számolni. Ha csak nem ő maga tette ezt, mert akkor természetesen ez is tényként könyvelhető el. (Kalendárium Press)

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Hegedüs Géza
  A szépirodalom műfajai
  Kiadó: Trezor
  Kiadás éve: 1993
  Oldalszám: 158
  ISBN: 963768543X

  kifogástalan állapotú antikvár könyv

 • Raktárkészlet
  1 db
  Cikkszám
  485732
  Státusz
  ÚJ    használt, antikvár könyv    
Webáruház készítés