Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


A sokoldalú díva őszinte vallomása - 55 éves KERESZTES ILDIKÓ

-50%
ÚJ
A sokoldalú díva őszinte vallomása - 55 éves KERESZTES ILDIKÓ
 • A sokoldalú díva őszinte vallomása - 55 éves KERESZTES ILDIKÓ
 • A sokoldalú díva őszinte vallomása - 55 éves KERESZTES ILDIKÓ
 • A sokoldalú díva őszinte vallomása - 55 éves KERESZTES ILDIKÓ
3 999 Ft
Akció: 2 000 Ft
Kezdete: 2019.08.08   A készlet erejéig!

Volt a román tornászválogatott tagja, énekelt skandináv luxushajón, játszott musicalekben és prózai darabokban, hallhatjuk koncerteken, fesztiválokon, és ő énekli legszebben a Hazám című, szívünknek oly kedves dalt. Ki ez a füstös hangú, szenvedélyes díva, aki újra és újra elkápráztatja sokoldalúságával a közönségét? Honnan jött, hová tart, és vajon mit tartogat még nekünk?

A kérdésekre Keresztes Ildikó maga válaszol. Élete zenitjén elgondolkodva, időnként a rá jellemző öniróniával tekint vissza a maga mögött hagyott küzdelmes életútra, a Marosvásárhelyen megtett első lépéseitől az X-Faktor című tehetségkutató műsorban való szerepléséig, amely soha nem remélt ismertséget hozott számára.

Kegyetlenül őszinte magával. Nem titkol semmit. Beavat az énekesnőként tett balkanyarokba, házassága felbomlásának az okaiba, nyomába ered kishitűségének, eltöpreng az édesanyjával való kapcsolatán, kutatja a rá-rátörő depresszió miértjét, és sokat, nagyon sokat emlékezik a barátaival eltöltött órákra.
Ideje van az emlékezésnek, mondja, miután felállt magánélete legnagyobb csalódásából, és közben maga számára is meglepő módon karrierje csúcsára ért. És ideje van a tanulságok levonásának is, üzeni mindazoknak, akik esetleg magukra ismernének csetlés-botlásaiban Az emlékezéshez a művész segítségül hívja legmeghittebb barátait is, akik éles fénnyel világítják meg az általa homályban hagyott, izgalmas részleteket.

 

2019. augusztus 8-án 55 éves KERESZTES ILDIKÓ színésznő, énekesnő

Marosvásárhelyen született, s mivel fiatalon tornázott, a legszebb álmokat szövögethette, a román tornasport ugyanis a világ legjobbja. Ő sem volt tehetség híján, két román bajnoki aranyat nyert, és tagja volt a válogatottnak is. De végül nem lépett a sokszoros olimpiai bajnok Nadia Comaneci örökébe, sőt Magyarországra jött, és szakedzői képesítését már a budapesti Testnevelési Főiskolán szerezte.

 

Nálunk érdeklődése a zene felé fordult, képesített előadóművész lett, s előbb az Ungár együttessel, majd a Rózsaszín Bombázók nevű zenekarral énekelt. Ildikó legnevesebb együttese azonban a Kormorán volt, ott szerzett annyi színpadi rutint, hogy diploma nélkül is színésznő legyen. Természetesen musical-színésznő, s döntésének jogosságát olyan teljesítmények igazolják, mint szerepe a Chicago, az István, a király, a Kabaré vagy az Irma, te édes című zenés darabban. Színésznői felfedezését különben Mikó Istvánnak köszönheti, ő csábította ugyanis az egykori Arizona Színházba, s adott neki lehetőséget tehetségének kibontakoztatására. Ildikó követte felfedezőjét a soproni Petőfi Színházba is.  Egy jó évtizede pedig a Turay Ida Színház társulatának tagja.

 

Mert hűséges típus, nem hagyta el a zenélést sem, saját albumai vannak, sőt, megkapta az eMeRTon-díjat, és már az év énekesnőjévé is megválasztották. (Kalendárium Press)

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Koronczay Lilla

  Keresztes Ildikó – A sokoldalú díva őszinte vallomása
  Kiadó: Ulpius-ház
  Kiadás helye: Budapest
  Kiadás éve: 2014
  Oldalszám: 332
  ISBN: 9789633833209

 • Cikkszám
  220332
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés