Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


A sehonnai borbély - 80 éves BARANYI FERENC

-20%
ÚJ
A sehonnai borbély - 80 éves BARANYI FERENC
 • A sehonnai borbély - 80 éves BARANYI FERENC
2 500 Ft
Akció: 2 000 Ft
Kezdete: 2017.01.23   A készlet erejéig!

Tízéves koromban, a Ceglédi Államilag Engedélyezett Zeneiskola növendékeként létrehoztam egy ötfelvonásos zenedrámát. A tenger - ez volt a címe. Megmutattam a zenetanáromnak az opust. Átfutotta, majd ennyit mondott: Fiam, ahelyett, hogy többet gyakoroltál volna, példamutató szorgalommal összelopkodtad a legismertebb slágermelódiákat. Ám a szövege ennek a micsodának egészen tűrhető. Sőt, azt is megkockáztatom, hogy kifejezetten jó.

Azt hiszem, ekkor dőlt el, hogy végül is költő lettem. Ám a verseskötetek között olykor - visszaeső bűnösként - zenés darabokat is „elkövettem”, kiváló zeneszerzőkkel szövetkezve.

Ezekből kap most ízelítőt az Olvasó. (Baranyi Ferenc)

2017. január 24-én 80 éves BARANYI FERENC költő és műfordító, egyebek mellett a Hazatérés, a Túl az éjszakán, a Hétköznapi istenhozzád és legutóbb a tavalyelőtt megjelent Ballada a hunyászkodókról című kötetek szerzője, opera- és operett-librettók szövegének magyarra ültetője.

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Baranyi Ferenc
  A sehonnai borbély
  Zenés színművek
  Kiadó: Hungarovox
  Kiadás éve: 2013
  Oldalszám: 269
  ISBN: 9786155351112

 • Cikkszám
  570244
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés