Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


A nyertesek - 105 éve született JULIO CORTÁZAR

ÚJ
használt, antikvár könyv
Raktárkészlet: 1 db
A nyertesek - 105 éve született JULIO CORTÁZAR
 • A nyertesek - 105 éve született JULIO CORTÁZAR
 • A nyertesek - 105 éve született JULIO CORTÁZAR
 • A nyertesek - 105 éve született JULIO CORTÁZAR
790 Ft

Egy argentin kispolgárcsalád (korlátolt papa-mama, nagyzoló nagylány, suta kamasz), két tanárember, egy bájos kékharisnya boszorkány, egy béna, de annál elszántabb nagytőkés, egy józan-egyszerű fogorvos, egy derűsen kiábrándult értelmiségi, egy kültelki vagány és a Buenos Aires-i fauna más jellegzetes egyedei kerülnek össze egy titokzatos hajón (vagy a klasszikus bűnügyi regény klasszikusan zárt helyszínén?) és szembe találják magukat a rejtelemmel (vagy az oktalan önkénnyel?). És mire a mai argentin társadalom több rétegének merész tollal megrajzolt képviselői elrendeződnek a drámai események erővonalai mentén, a jogos lázadás (és áldozat, bátorság, tisztesség), illetve a zsarnoki rend (és érdek, becstelenség, hazug gyávaság) táborában, a világhírű argentin író nagy sikerű regénye (1960) nemcsak állampolgári magatartástesztet tár olvasói elé, hanem az emberi jellem lesújtó-felemelő, mélyen hiteles arcképcsarnokát is.

2019. augusztus 26-án 105 éve született JULIO CORTÁZAR argentin költő és író. A modern latin-amerikai próza egyik kiemelkedő alkotója volt, de 1952-től Párizsban élt, s első sikerét a Gladiátor című novelláskötetével aratta. Ezután több szép könyvet írt, leghíresebb közülük A nyeremények, Az ég kapui és az Ugróiskola, valamint a Nagyítás, amelyből Michelangelo Antonioni világhírű filmet rendezett.

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Julio Cortázar
  A nyertesek
  Kiadó: Európa
  Kiadás éve: 1979
  Oldalszám: 486
  Kötés: Keménytáblás
  ISBN: 9630719045

  közepes állapotú antikvár könyv

 • Raktárkészlet
  1 db
  Cikkszám
  492316
  Státusz
  ÚJ    használt, antikvár könyv    
Webáruház készítés