Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


A magyar keresztapa - 70 éves HAVAS HENRIK

-25%
ÚJ
A magyar keresztapa - 70 éves HAVAS HENRIK
 • A magyar keresztapa - 70 éves HAVAS HENRIK
 • A magyar keresztapa - 70 éves HAVAS HENRIK
 • A magyar keresztapa - 70 éves HAVAS HENRIK
 • A magyar keresztapa - 70 éves HAVAS HENRIK
3 999 Ft
Akció: 2 999 Ft
Kezdete: 2019.06.24   A készlet erejéig!

H. H.: Így utólag nem bánja, hogy a környezetében ennyi erőszakos, durva dolog történt, a végtagtöréstől akár a kivégzésig?
R. L.: Hát most erre mit mondjak?

Annak idején egész Magyarországot megrázták a '90-es, 2000-es évek véres maffialeszámolásai és megdöbbentő merényletei. Az új könyvvel jelentkező Havas Henrik az események túlélője, a "magyar keresztapaként" emlegetett Radnai László segítségével mutatja be a korszak hírhedt magyar alvilágát és annak félelmetes szereplőit.

A könyvben eddig soha nem hallott sztorik elevenednek meg Radnai László saját, keresetlen szavai révén. Szembesülhetünk a szervezett bűnözés kegyetlen, durva világával, és megismerhetjük az embert a rettegett maffiaikon mögött.

H. H.: Ha hazamegy, nem lehet, hogy lelövik magát?
R. L.: De. Benne van a pakliban...

2019. június 25-én 70 éves HAVAS HENRIK újságíró, riporter. Amint egykoron a Heti hetes című népszerű tévéműsorból is megtudhattuk, volt már minden, csak akasztott ember nem. A teljesség igénye nélkül: kezdte autóvillamossági műszerészként, volt a Volán művezetője, majd bekerült a Rádióba, ahol előbb a hírszerkesztőségben dolgozott, majd riporter lett. Dolgozott a 168 óra című műsorban, 1985-ben Tarnói Gizellával a Szorító, 1988-tól pedig Forró Tamással az Első kézből című rádióműsort vezette, s kivált az ez utóbbiban elhangzott riportjaival országos feltűnést keltett. Aztán következett a tévé, reggelente a Nap TV műsorvezetőjeként láthattuk a képernyőn, majd saját sajtóügynökséget alapított, és ügyvezető igazgatója lett a Budapesti Média Intézetnek. Volt a Magyar Labdarúgó Szövetség szóvivője, és 1995-ben egészen rövid ideig a Miniszterelnöki Hivatal címzetes államtitkára. Tagja volt a Hazafias Népfront Országos Tanácsának is, sőt, a szervezet országgyűlési képviselőjelöltjeként indult az 1990-es választásokon. Írt egy sor bestsellert is, amelyek közül talán a Negyvenkilencesek, a Szeretők, a Pro Domo, a Méhkirálynő, A bűnről és a bűnhődésről, a Könyörtelenek és a Pornó lett a legnépszerűbb. A magánélete is nyitott könyv mindenki számára, tudhatjuk, hogy hűséges ÚTE drukker, nős, két gyereke van, és legszívesebben kisoroszi hétvégi házában tölti az időt. Szeret főzni - kivált lecsót -, nem veti meg a márkás italokat, és szeret sétálgatni a kutyájával - amint az egy nagypapától el is várható. Nem mintha nyugdíjas éveire készülne, munkabírása, lendülete a fiataloknak is becsületére válna, bár képernyőről nemrégiben elüldözték, pár hete jelent meg legújabb könyve, A magyar keresztapa. (Kalendárium Press)

 • Havas Henrik
  A magyar keresztapa
  Kiadó: Art Nouveau
  Kiadás éve: 2019
  Oldalszám: 280
  ISBN: 9786155104848

 • Cikkszám
  371272
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés